Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a menete a házasságnak Angliában, ha a párom afrikai?
Figyelt kérdés
Tudja valaki, milyen papírok kellenek, mit néznek, és milyen megaláztatásokon kell végigmenni, amíg rájönnek, hogy komolyan szeretjük egymást? Próbáltam keresgélni, de nem nagyon találtam konkrét leírást, csak felületes dolgokat...2013. dec. 30. 20:06
21/22 anonim válasza:
:D az en fizetesem eleg kettonknek :D
Ezen miert nem tudok meglepodni?
Remelem,hogy mar rajottel h milyen "ember",es elmenekultel!
22/22 A kérdező kommentje:
Azóta már az én fizetésem a zsebpénzem... arra költöm, amire csak akarom, mert befejezte a programozói sulit és nálam is többet keres. De mondjuk versenyben vagyunk, mert holnap megyek állásinterjúra :D Ha sikerül, akkor egálban leszünk a havi 2000 fonttal...
2015. máj. 1. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!