Mi a menete egy afrikai árva örökbefogadásának? Mennyi időbe telik? Milyen engedélyekre van szükség?
Magyarországról semmilyen körülmények között nem fogadhatsz örökbe. Tudom, hogy nagy divat mostanában Angelina Jolie-t játszani, de a magyar törvények erre nem adnak módot. Ha kimész egy konkrét afrikai országba, és ott elintézed az örökbefogadást annak az országnak a törvényei szerint, akkor van esélyed. Ehhez viszont - nem vicc - milliomosnak kell lenned.
Azt meg nem értem, hogy miért tartasz értékesebbnek egy afrikai gyereket egy magyarnál... Arról már nem is beszélve, hogy szerencsétlen gyerek miket élne át ebben a társadalomban.
Megérdeklődhetem, hogy miért nem egy magyar kislányt/kisfiút fogadsz örökbe??
Legjobb lenne, ha eltakarodnál ebből az országból.
Lehet, hogy ott több az árva, de mégis csak magyar vagy? Előbb a magyar árvákon kéne segíteni.
Ha én örökbefogadnék, akkor csak magyar gyereket.... milyen már,hogy itt is van árva, de inkább a szegény kis niggereket fogadjuk be?
Gondolkozzatok, ez undorító és nemzetellenes. Így is elég sok külföldi él itt, dolgozik, egyetemre jár, magyarul veszi el a helyet TŐLÜNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!