Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a menete egy afrikai árva...

Mi a menete egy afrikai árva örökbefogadásának? Mennyi időbe telik? Milyen engedélyekre van szükség?

Figyelt kérdés
Kicsi korom óta szeretnék egy afrikai kislányt. Nem vagyok meddő, de ez a nagy álmom. Még nem aktuális, csak érdekel, hogy jelenleg mik az erre vonatkozó jogszabályok.
2010. jún. 23. 22:04
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
a 38 %-os "barátunk" képviseli az ország kb. 30 %-ának a véleményét, úgyhogy most már tudod, miért írtam, hogy gondolj bele, minek tennéd ki a gyereket....amúgy meg a magyar árvaházak tele vannak a kutyának nem kellő örökbe fogadható gyerekekkel
2010. jún. 23. 23:00
 12/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem ertem, miert pontoztatok le (22:32-es vagyok), de nem is erdekel. Ez csak megerositett abban, hogy eletem legjobb dontese volt eljonni Magyarorszagrol. A sok patriota meg gondolkozzon el egy percre: egy magyar arva otthonba kerul es gondozas alatt all 18 eves koraig. Nem a legjobb, de megis valami. Afrikaban meg millioan halnak ehen, mekkora eselye van egy arvanak a tulelesre? Plusz otthon hosszu evekig is eltart az orokbefogadas, a burokracia ott gordit eled akadalyt, ahol tud, szoval nem megy az olyan egyszeruen. Babat meg szinte biztosan nem kapsz, ami ugye mindenkinek a celja. A sok csokottagyu rasszista most nyomhatja ram a piros kezecsket. :))
2010. jún. 23. 23:35
 13/38 anonim ***** válasza:
47%

Előző testesíti meg a butaságot.

Azért vagyok rasszista, mert inkább magyar gyereket fogadnék örökbe?

Nektek már mindenki rasszista...Azt sem tudjátok mit jelent.

2010. jún. 23. 23:46
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

A magyarországi árvaházakról:

Ha szerencsés az ember, akkor kisgyerekkorában örökbe fogadják, később szinte lehetetlen kikerülni. Van az ember feje felett tető és nem hal éhen. DE! Hat éves korig békén hagynak, néha elveszik az ember dolgát, de amúgy hagyják élni. Hat évesen jön a kérdés: banda vagy pokol? Inkább a banda. Egy embert láttam, aki azt mondta, hogy kösz nem, egy hét után valahogy mégis hajlott a dologra, lehet, hogy a napi 3-4 verés volt az oka...

A beavatási próba a billogozás... Azt hiszem nem kell kifejteni...

Utána perkálsz a főnököknek, kaját, majd zsebpénzt. Ha elkezdhetsz kijárni, akkor lopj, különben megvernek. Ha keveset lopsz, akkor is. Vagy kéregess, de pénz az legyen.

Ha ügyes vagy, akkor nem d*gnak meg (nemtől függetlenül ez a jutalom).

Meg lehet próbálni tanulni, de akkor odajön egy nagyobb és mit tanulsz k*csög felszólalással egy időben kitépi a kezedből, amit olvastál és szétszaggatja, mert ne b*szd el az időt, inkább menj lopni.

Hatalmas szerencsével, találékonysággal és szó szerint halált megvető bátorsággal még tizenévesen is ki lehet kerülni. Nekem sikerült, de a nyomok nem hagynak feledni.

Mondandóm lényege, hogy mindenki, aki megteheti lehetőleg magyar gyereket fogadjon örökbe.

2010. jún. 24. 03:29
 15/38 anonim ***** válasza:
62%
szerintem meg egy ember az ember. mindegy, hogy magyar, afrikai, kínai, akármilyen. nem sajnálok jobban egy magyar árvázi gyereket, mint egy éhező afrikait. a helyzetüket, a lehetőségeiket még csak össze sem lehet hasonlítani. szánalmas az, ha ezt valaki nem érti, nem látja. mivel jobb a magyar, már nem azért? az legalább nem foglalja előled a helyet, mi? hogy lehet ilyet mondani??? a magyarok ebben mindig jók voltak, irigység, gonoszság, az megy minden mennyiségben. valószínűleg az árvaházi magyar gyerekek a szüleiknek csak marhára nem kellenek, könnyebb, ha az állam tartja el őket, míg sok afrikai kisgyereknek nem is élnek a szülei. akinek van szülője, azt nevelje fel az. ráadásul ne hidd, hogy annyi az örökbefogadható gyerek, max a cigány, ha szép ha nem. a többi gyerek legnagyobb része csak amolyan ideiglenes gondozásban van, le nem mondtak róla, örökbe nem adható, de intézetben van. nem állnak ám sorba az árvaházban az örökbe fogadható kisgyerekek. tán nézzél körül, mielőtt nyilatkozol.
2010. jún. 24. 08:01
 16/38 anonim ***** válasza:
Na igen, tegyük hozzá, hogy a magyar árvák általában sokkal jobb életkörülmények között élnek, mint egy afrikai család gyermeke...
2010. jún. 24. 18:13
 17/38 anonim ***** válasza:
13%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:01

Tájékoztatlak, hogy s.gg hülye vagy.

"a magyarok ebben mindig jók voltak, irigység, gonoszság, az megy minden mennyiségben." Nos, te magyarellenes vagy, én pedig nem rasszista, hanem nemzetben gondolkodó és ebben a megvilágításban rád bizony itt semmi szükség. Menj inkább afrikába, harisnyába.

"valószínűleg az árvaházi magyar gyerekek a szüleiknek csak marhára nem kellenek, könnyebb, ha az állam tartja el őket" EZZEL SZEMBEN :

"ne hidd, hogy annyi az örökbefogadható gyerek, max a cigány, ha szép ha nem."

Ugyebár nem kell ecsetelnem, hogy ez mennyire ellentmondásos. Plusz még cigányozol is, holott ennek semmi köze ehhez, tehát akkor ki a rasszista pista? :-)))))))))

És én nézzek körül... Nos akkor leírom mit gondolok.

Azt gondolom, hogy sok magyar vagy magyarországon élő istentudja mi, köztük te / ti is, rögtön lerasszistáztok engem azért, mert először a saját nemzetem gyermekét fogadnám örökbe egy teljesen idegen kultúráéval szemben.

Azért, mert a saját "fajtámból" választanék és nem mondom az árvíz súlytotta területen rekedt gyerekekre, hogy milyen jó dolguk van, bezzeg szegény aids-es kis nigger gyerekek.

Feldühít ez, de leginkább elszomorít. Szomorú vagyok, amiért MA Magyarországon ilyen nemzetellenesség honol. Szomorú vagyok azért, mert többen ezt a választ nem értékelik hasznosnak és szomorú vagyok azért is, amiért a moderátor el fogja tüntetni nyom nélkül a hozzászólásomat. Holott én nem vagyok rasszista, skinhead, semmilyen szubkultúrához nem csatlakoztam, egyszerűen csak magyar vagyok és él bennem a hazaszeretet, akkor is, ha a haza egy szemétdomb, mivel akkor is ez a föld adott nekem életet, kenyeret és szeretetet. (Néha sértést, ütést és bosszúságot is.) Ez van. De ha ne adj isten én ezt kifejtem, mire következtettek? Hogy rasszista vagyok, meg szemét hülye magyar.

Bele sem gondoltok, hogy valójában miket írok most nektek, én senkit nem sértegetek és nem azért koptatom az ujjam, hogy veszekedésbe torkolljon ez az egész. Megfelelő háttér tudással, történelmi ismerettel rendelkezem ahhoz, hogy kinyilvánítsam: Nem vagyok kárára semmilyen nemzetnek vagy csoportnak.

2010. jún. 24. 19:53
 18/38 anonim ***** válasza:
36%
tudod kit segghülyézz le tudatlan idióta! kérte valaki, hogy itt ugass? senkisem, úgyhogy húzzál vissza nagymagyarkodni! ez nem nemzetellensség te elvakult sehallselát magyar, hanem vélemény arról, hogy vajon hogy lehetne már eldönteni, hogy melyik ember ér többet. majd ha örökbe fogasz egy magyar árvát akkor ugass, addig meg kussolj. akkor bölcs maradsz.
2010. jún. 24. 20:05
 19/38 anonim ***** válasza:
35%

Ettől féltem... Én normálisan leírtam a véleményem, te pedig ismételten csak értelmetlenül, idegesen szidsz, káromkodsz és ahogy mondtam bele sem gondoltál a leírtakba. ("mélymagyarkodni" ... el lehet gondolkodni)

Azt hiszem akkor kiderítettük, hogy melyikünk az intelligensebb.

2010. jún. 24. 20:08
 20/38 anonim ***** válasza:
nem mellesleg egyik rokonom ideiglenes nevelőszülő. tele van az árvaház gyerekkel, de egyiket sem lehet örökbe adni. igen, a szüleinek nem kellenek, nevelje az állam, de nem mond le róla, így nem lehet örökbe fogadni. legalább a 90%-uk ilyen. ha ezt nem érted akkor sajnállak. és nem magyarellenes vagyok, pusztán látom, hogy milyen a többség.
2010. jún. 24. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!