Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a menete a házasságnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a menete a házasságnak Angliában, ha a párom afrikai?

Figyelt kérdés
Tudja valaki, milyen papírok kellenek, mit néznek, és milyen megaláztatásokon kell végigmenni, amíg rájönnek, hogy komolyan szeretjük egymást? Próbáltam keresgélni, de nem nagyon találtam konkrét leírást, csak felületes dolgokat...
2013. dec. 30. 20:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

Minek kell bunkózni?? Most nem tök mindegy, hogy afrikai, ázsiai vagy amerikai párról van szó? Nem ezen kellene lovagolni, hanem a kérdésre értelmes választ adni!

Egyébként szerintem is a nagykövetségen kellene érdeklődni ebben az esetben.

2013. dec. 30. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

"Köszi a tipikus magyar válaszokat...na épp emiatt jöttem el...véletlenül se gondoljatok bele, hogy esetleg lehet valakit szeretni attól, hogy más színű a bőre és nem tetováltat nagymagyarországot a hátára..."

Köszi a tipikus hozzáállást, hogy "ti", akik elmenekültök az országból és más bőrszínű társat választotok magatoknak, azt hiszitek, hogy máshol nincsenek problémák és minden fenékig happy. Amúgy pedig mi is a gond a Nagy-Magyarországgal és azzal, ha valaki tiszteli a hazáját és az őseit? Amilyen gúnnyal írtad, ugyanolyan rasszistának vagy mondható, mint azok, akik miatt elmenekültél az országból!

Egyébként pedig láttam pár magyar lányt a környezetemben, aki egy afrikaiban látta meg élete szerelmét, aztán szült neki egy-két gyereket, majd hirtelen gyorsasággal visszajött a szüleihez a félvér gyerekekkel, mert a kedves afrikai férj megmutatta, ki is ő valójában. Sok sikert az életetekhez és ne úgy legyen, ahogyan én eddig láttam.

Egyébiránt pedig köszönöm, hogy elhagytad az országot!

2013. dec. 30. 20:54
 13/22 anonim ***** válasza:
64%
A kérdés is csak néhány rutinkérdés lesz, főleg, ha egy lakcímre vagytok bejelentve (bankszámla alapján meg munkahelyen). Megkérdezik őt, hogy hogy hívják az apukádat, meg mit dolgozik, téged meg megkérdeznek, hogy mikor van a születésnapja, és hány testvére van. Aztán ásó, kapa, nagyharang.
2013. dec. 30. 20:55
 14/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az emberi válaszokat :) Kicsit visszaadtátok a bizalmam :)

Annak, aki megköszönte, hogy elmentem: nagyon szívesen, és megtenném újra, ha lehetne.

2013. dec. 30. 21:15
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

Szia!

Mi párommal (szombattól kezdve a férjem) pont most vagyunk ilyen helyzetben.

Elsoként be kellett jelentkezni intejura. Itt kértek személyit, útlevelet, bankszámlakivonatot.

Aztán elsoként páromat "kérdezték ki" majd engem. Egy kedves fekete no volt, aki foglalkozott velunk. Kérdezte, hogy mit dolgozom, hogy mivel foglalkozik édesapám, hogy hívják, hogy hívják páromat, mikor van a szuletésnapja, mi a lakcímunk. Aztán mutatott egy táblát, hogy az érdekházasságot buntetik és kb 3X megkérdezte, hogy biztos, hogy nem fogadtam el pénzt és biztos vagyok-e benne, hogy a párom nem csak a vízum miatt akar elvenni (én párom ázsiai).

Mondtam hogy nem és azt is hozzátettem, hogy szeretnénk késobb templomi eskuvot is. Ekkor mosolygott, mondta, hogy ezt muszáj volt megkérdeznie, majd két hónapra rá kaptunk idopontot. Befizettuk az díját és most várjuk a szombatot :)

A neten én is keresgéltem korábban, de elég riasztó dolgok voltak, nem tudom, hogy valaki tényleg átment ezen vagy csak el akarta riasztani a tobbieket.

Mellesleg megjegyzem, hogy tényleg sokan mennek férjhez pénzért vagy vízum miatt. Én ismerek egy lányt, aki afrikaihoz ment férjhez, de a pasi csak papírt akart, plusz 2 indiai férfit, aki szintén csak papírok miatt házasodott. Másik, hogy az irodában volt egy tábla nevekkel, hogy kik vannak aznapra beírva és 3 pár volt, hogy a lány magyar, a férfi nigériai, és ez csak egy nap volt! Sajnos nagyon sokan vannak így és ezt próbálják kiszurni. Viszont ha látják, hogy tényleg szeretitek egymást és nem akkor látjátok egymást eloszor, akkor nem lesz probléma.

Sok boldogságot kívánok!

2013. dec. 30. 22:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és Nektek is nagyon sok boldogságot! :)))
2013. dec. 30. 23:29
 17/22 anonim ***** válasza:
62%

15-nek:Sok boldogsägot :)

Es persze a kerdezönek is.:)

2013. dec. 31. 11:06
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem legjobb ha ott érdeklődsz. Ha nem vagytok angol állampolgárok, akkor kicsit körűlményesebb.Az nem elég hogy Afrikai, mert nem mindegy hogy melyik afrikai országból származik a párod.
2014. okt. 24. 08:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de már azóta eltelt egy kis idő :) Már teljesen beindult itt az életünk, a papírokat is hamarosan megkapja, így ő is dolgozhat majd. De már most sincs semmi gondunk, mert az én fizetésem elég kettőnknek is... Azért ha belegondolok, hogy hatszor annyit keresek diploma nélkül(mondjuk van csak nem használom), mint szegény anyukám otthon kettővel 30 év munka után, elborzadok. Szerencsére az én gyerekeimnek már nem kell majd nyomorból kitörni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki boldogan akar élni és nem csak túlélni, hogy jöjjön, amíg lehet.
2014. okt. 31. 23:59
 20/22 anonim ***** válasza:

Olyan allampolgarsag nincs hogy "afrikai". Nagyon nem indegy, hogy azonbelul melyik orszag, milyen egyezmenyek vannak...

A polgarmesteri hivatal megmondja milyen papir kell (pl szuletesi anyakonyvi kivonat), de az mar az o allampolgarsagatol fugg, hogy azt az anyakonyvi kivonatot pl eleg-e lefordittatni, el kell e latni Apostille felulhitelesitessel, vagy ha az orszaga nem tagja a Hagai konvencionak, akkor diplomaciai felulhitelesitessel...

Franciaorszagban hazasodtam, a felesegem orosz, szoval kicsit kiforditva de hasonlo a helyzet, nem volt egyszeru, de meg lehet oldani :)

2014. nov. 19. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!