Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek helyrehozható egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyrehozható egy házasság lebukás után?

Figyelt kérdés
10 éves házasság,állandó viták, külön alvás hónapok óta. Majd a férj talál valakit, akibe bele is szeret, viszonyuk van. Lebuknak, áll a bál otthon, a szeretőt állítólag azóta nem kereste, a családot választotta... lehetséges, hogy megjött az esze? Helyre állhat még ez a kapcsolatot a feleséggel?

2013. dec. 30. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Te írtad ki ezt a kérdést is?:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ezt olvasva,az eszem megállt,egyrészt nem értettem minek válaszol oda,olyan akinek gőze nincs az egészről (sokan)....de mindegy ezt majd lehet,hogy leírom ott.

Na vegyük az itteni kérdést:

Figyelj. Mivel buszsofőr,gondolj bele,hogy nem csak ez az egy utas létezik ám....Most lehet,hogy csak ezt az egyet látod,mert adott a probléma,de ettől eltekintve próbálj meg egy kicsit azon elgondolkodni,hogy ha mondjuk ez a némber nem lenne a világon (*a világotokban - tehát elköltözne,vagy munkahelyet váltana),akkor nem állna fent tovább a féltékenykedésed? Vagy nem indulna újra? Nem ez menne folyamatosan?

Én az az ember vagyok,akinek az a válasza a főkérdésedre,hogy: IGEN! Tapasztalatból. De nem könnyű.Sőt.

Szóval például a telefonja folyamatos ellenőrizgetése nem a jó út.Egyrészt teljesen felesleges.Gondolj bele,hogy tudja,hogy nézed,nyilván nem hülye és kitörli.Ez ennyire egyszerű,hiába hinnéd (*vagy hittem,vagy hiheti akárki),hogy nem...stb.

Nemtudok részleteket,vagy hogy mikor találkoztak utoljára,s jóformán semmit.De mindenhogyan nehéz ez és ha tudok segítek.

2013. dec. 30. 16:12
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem én írtam ki, végig se olvastam. Onnan vagyok biztos abban, hogy nem keresi, mert a hívásinfóban az idő nem nől, az sms szám se változik, meg a teló az asztalon van napok óta, hozzá se nyúl, csak én nézegetem.
2013. dec. 30. 16:19
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Huhuuuu sofor... Nem azert de legtobb sofornek szeretoje van.. Iiszonyat amiket muvelni szoktak a csajokkal a pl buszon...

Am milyen sofor?

2013. dec. 30. 16:57
 14/21 A kérdező kommentje:
Buszsofőr. Állandó utasai vannak, munkásjáraton.
2013. dec. 30. 17:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Amig nem volt ez a nõ, ha jól értettem nem volt rendben a házasságotok.Akkor most gondolod, minden rendbejönne?
2013. dec. 30. 17:19
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, én nem értelek (igaz, nem is kell). Hónapok óta rossz a helyzet nálatok, mit akarsz rajta megmenteni? Amíg nem jött a szerető, addig dolgoztatok azon, hogy változzon a helyzet? A te részedről megtettél mindent, hogy jobb legyen a helyzet? Vagy most hogy a férjed talált egy másikat, feléledt benned a "birtoklási ösztön" és csak azért se akarod adni a férjedet másnak?

Egyébként pedig nem az esze jött meg, hanem csak lebukott... ne higgye már azt egy nő se, hogy a lebukás után minden férfi megtér és rádöbben mekkora hülyeséget csinált. Csak azt sajnálja max. hogy lebukott és nem tud tovább suttyomban félrejárni... De persze hogy azt adja elő, hogy a család az első és jaj ő úúúúgy bánja az egészet és igazából a nő volt a galád csábító és ő igazából nem is akarta az egészet...

Az meg hogy ellenőrizgeted a telefonját... én ezt egy utolsó alja módszernek tartom, ezután rövidesen jön a mail fiókjának, fb profiljának az állandó ellenőrizgetése, sőt, munka közbeni folytonos telefonhívogatás, hogy épp mit is csinál pontosan... hát, ha szerinted ez belefér abba, hogy megmentsd a már rég elsüllyedt házasságotokat, csináljátok.

Kérdező, alaposan gondolkozz el rajta, hogy mit szeretnél. Tényleg van értelme megjavítani a kapcsolatot? Nem csak a sértettség beszél belőled, hogy csak azért is megmutasd a másik nőnek, hogy te vagy a jobb?

2013. dec. 30. 18:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem állna helyre semmi.

Van ami nem működik...és nem is lehet megmenteni...sőt, van amikor nem is érdemes. Szerintem ebben az esetben az utóbbi áll fenn.

2013. dec. 30. 19:32
 18/21 A kérdező kommentje:
A helyzet nem egyszerű. A gyerek, a közös hitel... marad... azt mondta... ezek miatt...
2013. dec. 30. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor meg ezt a kérdést írtad ki?: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ha nem,akkor itt sorstársra találsz,a szitu a gyerek+hitel miatti együttmaradásból kifolyólag nagyon hasonló.

2013. dec. 30. 21:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Bizalom már eltűnt. Tehát nem fog helyrajönni, bocs
2013. dec. 31. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!