Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyrehozható egy házasság lebukás után?
Te írtad ki ezt a kérdést is?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ezt olvasva,az eszem megállt,egyrészt nem értettem minek válaszol oda,olyan akinek gőze nincs az egészről (sokan)....de mindegy ezt majd lehet,hogy leírom ott.
Na vegyük az itteni kérdést:
Figyelj. Mivel buszsofőr,gondolj bele,hogy nem csak ez az egy utas létezik ám....Most lehet,hogy csak ezt az egyet látod,mert adott a probléma,de ettől eltekintve próbálj meg egy kicsit azon elgondolkodni,hogy ha mondjuk ez a némber nem lenne a világon (*a világotokban - tehát elköltözne,vagy munkahelyet váltana),akkor nem állna fent tovább a féltékenykedésed? Vagy nem indulna újra? Nem ez menne folyamatosan?
Én az az ember vagyok,akinek az a válasza a főkérdésedre,hogy: IGEN! Tapasztalatból. De nem könnyű.Sőt.
Szóval például a telefonja folyamatos ellenőrizgetése nem a jó út.Egyrészt teljesen felesleges.Gondolj bele,hogy tudja,hogy nézed,nyilván nem hülye és kitörli.Ez ennyire egyszerű,hiába hinnéd (*vagy hittem,vagy hiheti akárki),hogy nem...stb.
Nemtudok részleteket,vagy hogy mikor találkoztak utoljára,s jóformán semmit.De mindenhogyan nehéz ez és ha tudok segítek.
Huhuuuu sofor... Nem azert de legtobb sofornek szeretoje van.. Iiszonyat amiket muvelni szoktak a csajokkal a pl buszon...
Am milyen sofor?
Kérdező, én nem értelek (igaz, nem is kell). Hónapok óta rossz a helyzet nálatok, mit akarsz rajta megmenteni? Amíg nem jött a szerető, addig dolgoztatok azon, hogy változzon a helyzet? A te részedről megtettél mindent, hogy jobb legyen a helyzet? Vagy most hogy a férjed talált egy másikat, feléledt benned a "birtoklási ösztön" és csak azért se akarod adni a férjedet másnak?
Egyébként pedig nem az esze jött meg, hanem csak lebukott... ne higgye már azt egy nő se, hogy a lebukás után minden férfi megtér és rádöbben mekkora hülyeséget csinált. Csak azt sajnálja max. hogy lebukott és nem tud tovább suttyomban félrejárni... De persze hogy azt adja elő, hogy a család az első és jaj ő úúúúgy bánja az egészet és igazából a nő volt a galád csábító és ő igazából nem is akarta az egészet...
Az meg hogy ellenőrizgeted a telefonját... én ezt egy utolsó alja módszernek tartom, ezután rövidesen jön a mail fiókjának, fb profiljának az állandó ellenőrizgetése, sőt, munka közbeni folytonos telefonhívogatás, hogy épp mit is csinál pontosan... hát, ha szerinted ez belefér abba, hogy megmentsd a már rég elsüllyedt házasságotokat, csináljátok.
Kérdező, alaposan gondolkozz el rajta, hogy mit szeretnél. Tényleg van értelme megjavítani a kapcsolatot? Nem csak a sértettség beszél belőled, hogy csak azért is megmutasd a másik nőnek, hogy te vagy a jobb?
Nálam nem állna helyre semmi.
Van ami nem működik...és nem is lehet megmenteni...sőt, van amikor nem is érdemes. Szerintem ebben az esetben az utóbbi áll fenn.
Akkor meg ezt a kérdést írtad ki?: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ha nem,akkor itt sorstársra találsz,a szitu a gyerek+hitel miatti együttmaradásból kifolyólag nagyon hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!