Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek egy művelt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy művelt, szórakoztató és kedves feleség növeli a férje ázsióját egy társaságban?

Figyelt kérdés
Persze fordítva is kérdezem :)
2013. dec. 29. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"ja, és a bunkók társasága pont nem érdekel"

Számomra itt bukott el a "művelt, szórakoztató és kedves" önképed.:) Bocsi,de talán ezt nem árt tudnod.

2013. dec. 30. 14:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Vannak olyanok, akiknek nem adok a véleményére, mert annyira sokszor bántottak már bennünket a korlátoltságuk miatt. Az ember valahogy próbálja nem elveszíteni a másokba vetett hitét a sok rosszindulat és egy mondat alapján ítélkezések miatt...
2013. dec. 31. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más tészta egyébként, ha valaki tényleg okos és művelt, de el van telve magától és mindekit kőbunkónak tart aki nem egy bizonyos társadalmi osztály tagja, és megint más, ha valaki emellett még szerény is. Aki valóban intelligens az sosem fitogtatja az érdemeit, erre már nagyon régen rájöttem. Ennek megfelelően választok társaságot magamnak. :) És most nem téged akartalak minősíteni, általánosságban mondom. Az utóbbi mindeki számára szimpatikusabb és szerethetőbb.
2013. dec. 31. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Úgy látszik ez tükör volt,mert pont,hogy az a mondat amit kiemeltem volt rosszindulatú és épp ezért gondolom azt amit.Mert szerintem aki rosszindulatú,főleg a "kisebbekkel" szemben (akár értelmi,akár érzelmi,akár anyagi szinten értendő a "kisebb"),az sem nem művelt,se nem szórakoztató és pláne nem kedves.

13-ra: Attól mert XY tisztában van az adottságaival,az még nem feltétlenül jelenti azt,hogy alaptalan.De ez esetben szerintem is igazad van,de talán még nem végérvényes ez.Nyilván ezért,a konstruktivitásért írtuk le ezeket,nem bántásként.

2013. dec. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!