Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden feleség/barátnő egy hosszabb kapcsolatban egy idő után káromkodik, csúnyán beszél?
Nálunk sajnos ez megy, de több baráti körben, és a közvetlen környezetemben is sok a csúnyán beszélő nő.
Nem mondom hogy én szent vagyok, de fele annyit nem káromkodok mint a mai nők. Miért van ez?
Nekem nagyon nem tetszik az ilyen nő.
Én a kapcsolat elején sem káromkodtam, és most sem.
De van olyan barátnőm, aki szokott, de ő mindig is ilyen volt, nem a kapcsolat alatt lett ilyen.
Nem, csak az, aki alapból csúnyán beszélt, és csak a kapcsolat elején fogta vissza magát.
Vagy akinek amúgy a párja nagyon csúnyán beszél és idővel átragasztja.
Szoktam káromkodni, de csak otthon. Oldja a feszültségem, mondhatni kieresztem a gőzt egy rosszabb nap után... Néha jól esik.
A párom ilyenkor rágyújt. Az sem jobb :)
Nem. Én alapból nem vagyok káromkodós. Nagyon idegesnek kell lennem ahhoz, hogy káromkodjak, de még így sem tenném ezt idegenek/kollégák/barátok előtt, hanem csak otthon ereszteném ki a gőzt. Ez abszolút jellem, ha úgy tetszik neveltetés kérdése.
27/n
Én is káromkodok sajna,de már a kapcsolat elejétől,meg azért nem annyira durván. Engem az szomorít el,hogy egy idő után az esetleges veszekedéseknél is elkezdtünk káromkodni,csúnyábban beszélni a másikhoz,pedig egyébként azt vallom,hogy ilyen esetben is tiszteljük a másikat,mert ha ideges az ember,még egy leh.lyézés is mélyebbre szúrhat,mint egyébként. Szerencsére észrevettük magunkat,orvosoljuk a problémát:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!