Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek egy művelt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy művelt, szórakoztató és kedves feleség növeli a férje ázsióját egy társaságban?

Figyelt kérdés
Persze fordítva is kérdezem :)
2013. dec. 29. 11:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem mindenképpen.
2013. dec. 29. 11:48
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Igen.
2013. dec. 29. 11:50
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Én is úgy gondolom, hogy igen.
2013. dec. 29. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is. Legalábbis belegondolva, ha egy értelmes férfinak/nőnek egy ostoba, kretén párja lenne, akkor meg lenne a véleményem az illetőről is, hogy hogyan tudott összejönni egy ilyen alakkal. Az embereket meg lehet ítélni a párja alapján. Szóval, ha értelmes valaki, akkor nagy valószínűséggel a párja is az lesz.
2013. dec. 29. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll!
2013. dec. 29. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
Főleg, ha még szép is ;)
2013. dec. 29. 12:53
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Egy normális társaságban mindenképpen.
2013. dec. 29. 13:19
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Osztom a 7-es véleményét. Mert nem mindenhol!
2013. dec. 29. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Társaságtól függ. Hímsoviniszta vagy kevésbé művelt társaságban nem biztos, mert ott lehet, hogy hülye fennhéjázó sznobnak tekintik, aki megpróbálja lenyomni a férjét és a haverokat azzal, hogy fitogtatja a műveltségét (főleg ha ők azt sem tudják, hogy ki volt Puskin pl.). Aztán az is lehet, hogy irigykednek a társaságban a férjre, hogy neki sikerült kifogni egy kedves, aranyos, nem egybites agyú nőt (főleg ha még jól is néz ki), nekik meg nem, és azért próbálják kifúrni.

De egészséges életszemléletű és művelt társaságban igen, és fordítva is.

2013. dec. 29. 16:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja, ki volt Puskin, mert zseniális író volt :D ez csak vicc, nem fitogtatom a műveltségem -ja, rólam van szó...-, főleg nem "nyomnám le a férjemet", ami nehéz is volna. De én jobban mozgok emberek között, ő sokszor túl zárkózott. Mostanában eléggé komolyan felfelé lépett a ranglétrán, így még inkább kritikusan szemlélik, sajnos. Sőt rosszindulatúan. A szépség az én esetemben igényesség kérdése. Tudok jól kinézni, csak évről évre több idő :) ja, és a bunkók társasága pont nem érdekel. Tegnap olvastam egy eléggé öntelt idézetet erről: "A tigris attól még nyugodtan alszik, hogy a bárányok bégetnek." :)
2013. dec. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!