Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak még ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ezen az oldalon jóindulatú, nyugodt emberek, vagy már tényleg mindenki fröcsögni jön ide és levezetni a napi frusztráltságát?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 10:55
1 2
 11/14 Evele123 ***** válasza:
69%
Én is szoktam (szerintem) hasznos válaszokat adni saját tapasztalatok alapján, csak éppen egy eléggé megfoghatatlan témakörben, az ezotériában. Voltak és vannak ezzel kapcsolatban saját tapasztalataim és ha valakinek őszintén, segítőkészen írok erről, mindenki lepontoz. Azért állok most is csak 69%-on. Voltam több, mint 80%-os is...
2013. dec. 29. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Én alapjáraton nyugodt, megértő ember vagyok, de itt sokszor kijön belőlem a feszültség. Ez jobb, mintha a családtagjaimon vezetném le.
2013. dec. 29. 17:11
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok! Pont ma gondolkoztam rajta, hogy írok egy hasonló kérdést. Én nem a viccek miatt találtam meg ezt az oldalt és eleinte örültem, hogy itt talán van segítség, de........

Egy-két kommenten ledöbbentem utána bosszankodtam. Aztán mikor már a sokadik gerinctelen, sötétagyú barom undok válaszát olvastam akkor kezdtem kiábrándulni az oldalból. Egyszerűen szánalmasnak tartom az olyan embert aki csak arc nélkül mert felvállalni negatív, bántó hozzászólást otthon meg kussol!!! Ma már néha szándékosan keresem az ilyen hozzászólókat és írok rájuk velős kommenteket.

2013. dec. 29. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Szintén ilyen vagyok én is! :) Segítő szándékkal, saját tapasztalatokat illetve tudást megosztva válaszolok. De mostanában én is olyan válaszokat kapok a kérdéseimre, hogy már elgondolkodtam, milyen alja emberek vannak itt. :( A kérdésem alapján levonnak egy totál rossz következtetést és elítélnek azért, amit csak ők találtak ki! Régen nem így volt! :(
2014. jan. 1. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!