Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak még ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ezen az oldalon jóindulatú, nyugodt emberek, vagy már tényleg mindenki fröcsögni jön ide és levezetni a napi frusztráltságát?

Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 10:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Jelen! :) Én nyugodt, jóakaratú hadznos válaszokat adó ember vagyok. Bár ennek ellenére szinte mindig lepontoz valaki...

A fölös energiámat pedig társasjátékban szoktam levezetni! (amit csak ketten jàtszunk) :))

2013. dec. 29. 11:02
 2/14 niggamaci válasza:
52%

Sajnos nagyon kevesen vagyunk normalisak.

Amugy azert van ez, mert a fiatalok koreben azert terjedt el a gyk, hogy milyen vicces hulye valaszokat adni meg masok hogy rohognek rajtuk.

Meghat mindenki belekot a masikba...

2013. dec. 29. 11:05
 3/14 II.Dartheon ***** válasza:
50%

Egyetértek kettessel... én azért jöttem ide, mert a viccoldalakon láttam mennyi idióta "rúg" bele a kérezőbe, és egy normális választ nem kap, amikor a ő segítségért jön ide - erre nem kap mást, csak trollkodást, és szemetet.

S hogy sokan mégis miért nem? Hát miattunk, GYK Hősök miatt :))

2013. dec. 29. 11:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Vannak. Bár tény, hogy néha belőlem is előjön az ironikus énem, de tipikusan csak akkor, ha valaki már húsz értelmes választ kapott, de ignorálja őket és csak fújja tovább a magáét.

Aki viszont tényleg megoldást szeretne, annak a lehetőségeimhez mérten szívesen segítek. Nem csak itt, a való életben is :)

2013. dec. 29. 11:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, én is ezért vagyok itt... csak többnyire nem ebben a témakörben.
2013. dec. 29. 11:20
 6/14 anonim ***** válasza:
Jelen :) Szeretek segíteni, normális kérdésekre normális válaszokat szoktam adni. Estefelé mondjuk felgyűlnek a troll kérdések a szex kategóriában ott jókat lehet nevetni, csak mostanában nincs időm elolvasgatni őket :D
2013. dec. 29. 11:21
 7/14 anonim válasza:
Én is próbálok hasznos válaszokat adni, de engem is lepontoznak.
2013. dec. 29. 12:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha találsz egy ilyet, hozzámész feleségül? :)
2013. dec. 29. 13:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen! :)
2013. dec. 29. 13:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Vannak. Engem legalábbis totálisan a legjobb segítő szándékom vezérel ide. De ez 1% kb. De bocsi! Nő vagyok.:)
2013. dec. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!