Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ezen az oldalon jóindulatú, nyugodt emberek, vagy már tényleg mindenki fröcsögni jön ide és levezetni a napi frusztráltságát?
Jelen! :) Én nyugodt, jóakaratú hadznos válaszokat adó ember vagyok. Bár ennek ellenére szinte mindig lepontoz valaki...
A fölös energiámat pedig társasjátékban szoktam levezetni! (amit csak ketten jàtszunk) :))
Sajnos nagyon kevesen vagyunk normalisak.
Amugy azert van ez, mert a fiatalok koreben azert terjedt el a gyk, hogy milyen vicces hulye valaszokat adni meg masok hogy rohognek rajtuk.
Meghat mindenki belekot a masikba...
Egyetértek kettessel... én azért jöttem ide, mert a viccoldalakon láttam mennyi idióta "rúg" bele a kérezőbe, és egy normális választ nem kap, amikor a ő segítségért jön ide - erre nem kap mást, csak trollkodást, és szemetet.
S hogy sokan mégis miért nem? Hát miattunk, GYK Hősök miatt :))
Vannak. Bár tény, hogy néha belőlem is előjön az ironikus énem, de tipikusan csak akkor, ha valaki már húsz értelmes választ kapott, de ignorálja őket és csak fújja tovább a magáét.
Aki viszont tényleg megoldást szeretne, annak a lehetőségeimhez mérten szívesen segítek. Nem csak itt, a való életben is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!