Ebbe a témakörbe unalomból pontozz le mindenki mindenkit vagy csak ennyire jóindulatú emberek vannak?
Számos hasznos választ pontoznak le... még akkor is ha van benne igazság.
Vagy csak ennyire nem tanították meg a családba hogy más nézet is lehet hasznos?
Nem sértődöm meg én :D
Csak én nem értem, hogy lehet mindenki ennyire rosszindulatú
Buták. Ennek más magyarázata nincs.
Szerinted miért tűntek el innen a férfiak? Alig maradtak, tele van unatkozó kismamákkal meg elvált nőkkel.
A fiatalabb nőket is kiűzték innen.
Mostmár pontozhatják egymást. Hajrá :)
5-ös: Én felpontoztalak, pedig eddig nullán állsz. Engem az bosszant, hogy a szakismeretet igénylő esetekben a szakszerű válaszokat szubjektív alapon lepontozzák és azt írják le, hogy szerintük mit kellene tenni. És ezeket a válaszokat sorozatosan felpontozzák. Az, hogy én valamivel nem értek egyet, az még a kérdező számára nem hasznos tanács, ő nem a véleményemre kíváncsi, hanem arra, hogy mit is kellene vagy lehetne tenni. Ezért nem tartom jónak a pontozás toplistában való értékelését. Jobb lenne inkább, ha hagynák az egészet, csak a válaszok beírására adnának lehetőséget. Ez nem egy pontgyűjtő, hanem tanácsadó fórum.
KÉRETIK LEPONTOZNI!!!
4-es, nem kismamákkal meg unatkozó aszottszilvákkal van tele, hanem igénytelen, baxatlan szottyadt ringyókkal, mint a középkorú nagytöbbség magyarisztánban
Azt meg ugye nem kell magyarázni hogy miért lép le a nagytöbbség a nője mellől mielőtt az 40 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!