Letezik hogy egy embert senki nem szereti. Kedveli? Mindenhol kikozositik? pedig joindulatu
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 13:21
1/6 anonim válasza:
hogyne. biztos debil és ráakaszkodik mindenkire, azok meg alig bírnak elmenekülni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem akaszkodik senkire
szinte mar keruli az embereket
Sehol nem szeretik es ezert mar nem szivesen beszelget el van magaba
2013. dec. 28. 13:30
3/6 anonim válasza:
akkor biztos nem elég magabiztos.
4/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, igen. Nem ártottam senkinek, ők mégis bántottak engem, pedig kedves voltam, segítőkész. Már inkább kerülöm az embereket, mindig csak csalódást okoztak, kihasználtak, pedig nem értem miért, sosem tettem ellenük semmit. :(
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Az én társaságom senki nem keresi mert nem érdeklem őket, vagy túl csendes vagyok és nem tűnök érdekesnek. Én keresem mások társaságát, de visszatérhetünk az előző mondatra, nem érdeklem őket.
6/6 anonim válasza:
A népek többnyire jókedvre utaznak, mindegy, mennyire vagy rossz vagy gonosz akár. Persze nem árt, ha nem szivattál szénné mindenkit, de rohadt szemétládaként is többnyire a humor vagy a derűs alapállás a felszínes kapcsolatok főbb meghatározója. És az se baj, ha full jó arc vagy mellé. Vagy hát max neked baj, ha túlzásokba esel és hagyod magad kihasználni, vagy ilyesmi.
De az is lehet, hogy nyomoronc módon viselkedsz (ha még az adottságaid is megvannak hozzá, akkor igencsak ideje erősödni fejben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!