Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a férjem?
Figyelt kérdés
Ma a kocsiban egy vörös, hosszú hajszálat találtam. Most nem tudom mire gondoljak, 25 éve vagyunk együtt és ilyen még nem fordult elő. Nagyon félek, hogy megcsal. Nem merek rákérdezni mert nem akarom, hogy veszekedjen. Mit tehetnék?2013. dec. 20. 20:44
21/23 anonim válasza:
A párodat kérdezd erről mert itt csak nagyon kevés hasznos választ kaphatsz ami a kommentek felére igaz. Sokan úgy nézem itt élik ki a gyűlöletüket..... Sőt talán még élvezik is ha megbánthatnak. 25 év nem kis idő. Ezért már érdemes küzdeni. Először csak figyelnék. Megnézném, hogy van-e valami más jel is arra, hogy megcsal. Ha igen akkor beszélnék vele. Addig tényleg bármi lehet. Egyébként nem nagyon hallottam olyan esetről, hogy a másik fél bevallotta volna a kalandját csak mert rákérdeztek.....Általában tagadnak. Ezzel nem sokra megy az ember. Ha van több jel is akkor kérdezz rá. A választ pedig vagy elhiszed vagy sem. Te döntesz. Talán a szembesítés elég lesz, hogy leálljon. Vagy megijed, hogy kiderül és a házassága veszélybe kerül vagy rosszabb esetben még óvatosabb lesz.
22/23 anonim válasza:
20 éve együtt vagyunk és csak akkor néztem körül hajszál ügyben a környéken amikor gyanakodtam! De nem a hajszál volt a kiindulási pont! Máskor eszembe nem jutott volna hajszálazni! Egyszóval van ott valami más is a háttérben! Márpedig ha van,akkor igenis gyanús a hajszál!
23/23 anonim válasza:
kérdező te de buta vagy:'D
istenem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!