Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalt a férjem?
Kedves Kérdező!
Én sem vonnék le ebből elhamarkodott kövekeztetést. Számtalan "ártatlan" módon rákerülhetett egy vörös hajszál a kabátjára, onnan meg az autó ülésére.
Nekem éppen pár hete szedett le egy hosszú szőke hajszálat a sötétzöld pulóveremről a Párom. Én is elcsodálkoztam, mert nincs ilyen hajú ismerősöm, és nem jöttem rá, hogy hol szedhettem össze aznap.
Szerencsére én nem keveredtem gyanúba. Egyrészt a Párom nem féltékeny típus, másrészt nő vagyok. :-))
De ugyenennyi erővel ez egy férfival is előfordulhat.
De ha foglalkoztat téged, szerintem nyugodtan megkérdezheted Tőle, legalább látod, hogy hogy reagál rá.
Szerintem annál mindenesetre jobb, mintha alaptalanul befészkelné a fejedbe magát a bizalmatlanság.
A hajszálból következtetni erre több, mint nevetséges.
Az viszont, hogy egy hajszál is elég ahhoz, hogy kételkedj 25 év házasság után a férjedben, már kevésbé vicces. Inkább félelmetes. Mégiscsak beszélgetnetek kellene, sokkal többet, de nem hajszálakról!
Ha meg legközelebb macskaszőrt találsz a kocsiban,
akkor szerinted a férjed megdugványozta a szomszéd cicáját??!
Nemrég ugyanilyen kérdés volt egy lila hajszállal. Írták is, hogy bizonyára egy hosszú hajú padlizsánnal kefél az ember.
A vége az lett, hogy kiderült kié a hajszál, valami rokoné, szó sem volt megcsalásról, és mindenki röhögött az egészen.
Másrészt meg nő létemre találtam már hosszú szőke hajszálat bugyimban. Fogalmam sincs hogyan került oda, nekem nem szőke a hajam, és nem is volt hosszú, de nem gondolnám, hogy csalom a férjemet egy szőke nővel. :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!