Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek megcsalt a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés
Ma a kocsiban egy vörös, hosszú hajszálat találtam. Most nem tudom mire gondoljak, 25 éve vagyunk együtt és ilyen még nem fordult elő. Nagyon félek, hogy megcsal. Nem merek rákérdezni mert nem akarom, hogy veszekedjen. Mit tehetnék?
2013. dec. 20. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
97%
Na hát egy hosszú vörös hajszálból még nem.kéne messzemenő következtetéseket levonnod. :)
2013. dec. 20. 21:41
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Még a szél is be/rá fújhattan.
2013. dec. 20. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
92%
Pár hónapja volt egy pontosan ugyanilyen kérdés, csak ott szőke volt az a hajszál. Megint te vagy az? :D Neked a hajszál a fétised.
2013. dec. 20. 21:44
 14/23 Gress Hogan válasza:
Ha szereti a férjejd a hugodat, akkor már elvált volna, az incidenst követően. És a hugod sem ''bujkálna''!! A legjobb az lenne ha elfelejtenéd ezt a felejthetettlen történetet!! ;).... De ha biztosra akkarsz menni akkor figyeltezsd meg!
2013. dec. 20. 21:59
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj... én boltban dolgozom, és az egyik termék csomagolásán lévő címkére ráragasztottam egy hajszálat, méghozzá nem is az enyémet, hanem sógornőmét. Most azt valaki hazaviszi, letép a csomagolás záróját és leszakad az a hajszál. Hót fekete, és lám még a boltos lány is szőke volt, nem az övé. Szóval...
2013. dec. 20. 22:15
 16/23 Passiflora ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Én sem vonnék le ebből elhamarkodott kövekeztetést. Számtalan "ártatlan" módon rákerülhetett egy vörös hajszál a kabátjára, onnan meg az autó ülésére.

Nekem éppen pár hete szedett le egy hosszú szőke hajszálat a sötétzöld pulóveremről a Párom. Én is elcsodálkoztam, mert nincs ilyen hajú ismerősöm, és nem jöttem rá, hogy hol szedhettem össze aznap.

Szerencsére én nem keveredtem gyanúba. Egyrészt a Párom nem féltékeny típus, másrészt nő vagyok. :-))

De ugyenennyi erővel ez egy férfival is előfordulhat.

De ha foglalkoztat téged, szerintem nyugodtan megkérdezheted Tőle, legalább látod, hogy hogy reagál rá.

Szerintem annál mindenesetre jobb, mintha alaptalanul befészkelné a fejedbe magát a bizalmatlanság.

2013. dec. 20. 22:24
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

A hajszálból következtetni erre több, mint nevetséges.

Az viszont, hogy egy hajszál is elég ahhoz, hogy kételkedj 25 év házasság után a férjedben, már kevésbé vicces. Inkább félelmetes. Mégiscsak beszélgetnetek kellene, sokkal többet, de nem hajszálakról!

2013. dec. 20. 22:25
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg legközelebb macskaszőrt találsz a kocsiban,

akkor szerinted a férjed megdugványozta a szomszéd cicáját??!

2013. dec. 20. 23:56
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem megcsalt a férjed. Egy kocsiba nem kerülnek csak úgy hajszálak, sem a széllel, sem más hátáról. Kérdezz rá, nézz a szemébe, abból ki fog derülni.
2013. dec. 21. 00:03
 20/23 anonim ***** válasza:
93%

Nemrég ugyanilyen kérdés volt egy lila hajszállal. Írták is, hogy bizonyára egy hosszú hajú padlizsánnal kefél az ember.

A vége az lett, hogy kiderült kié a hajszál, valami rokoné, szó sem volt megcsalásról, és mindenki röhögött az egészen.

Másrészt meg nő létemre találtam már hosszú szőke hajszálat bugyimban. Fogalmam sincs hogyan került oda, nekem nem szőke a hajam, és nem is volt hosszú, de nem gondolnám, hogy csalom a férjemet egy szőke nővel. :-P

2013. dec. 21. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!