Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy kérés ez?
Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Úgy volt ,hogy hétvégén segít a házimunkában. Én szombat vasárnap éjszakás műszakban dolgoztam 12 órát. Ilyenkor előtte pár órát muszáj lefeküdnöm "aludni" hogy bírjam. A segítségből annyi lett ,hogy vasárnap én porszívóztam és mostam fel - oké levitte a kutyát..aztán hétfőn reggel meló után mosogatás, kutya séta, kutya orvos, kutya gyógyszer aztán pakolás és 16kor tudtam lefeküdni aludni. Megbeszéltük ,hogy egy héten egyszer amikor nekem szabadnapom van akkor leviszi reggel a kutyát, mert így egyszer egy héten picit tovább alhatok. ( Amúgy nem a kutya a nyűg..leviszem szívesen, de ha már ketten vagyunk és megoldható gondoltam ennyi belefér). Megkérdeztem mikor hajnal kettőkor felébredtem- ő is ébren volt ,hogy akkor leviszed reggel?..azt mondta ,hogy minek vinné mikor én 12 órát alszok reggelig és amúgy is szabadnapos vagyok. Oké. Reggel levittem, de másnapra megbeszéltük ,hogy leviszi..levitte..a mai nappal volt a gondja, este megígérte ,hogy ma is leviszi ,mert ma kora délután vizsgám van ,így nem tudok lepihenni a meló előtt, aztán céges bulira is kötelező mennem így már előbb be kell mennem..aztán megint éjszaka meló. Reggel felébredtem és szólt h vigyem le a kutyát ,mert ő ma dolgozik én meg 3 napja szabadvagyok ( csak azt felejti el ,hogy közben háztartást is rendbe raktam ahogy tudtam, két vizsgára készültem, vizsgáztam...persze kiröhögött ,hogy kitakarítottam..mert ugye mára már nem látszik )
Most én fújom fel ezt? Nekem rosszul esik ,hogy semmiben nem segít, kutyát is csak 20 percekre viszi le " nem kell neki este már lemenni". Most már eléggé ki vagyok bukva ezek miatt. Közben ő cipővel járkál, cigizik a lakásban, a kádba hamuzik amit előtte takarítottam ki, sörösdobozok széthagyva, cigis doboz üresen a pulton :( Lehet egyedül kellene laknom, mert ennyire háklis vagyok..
Még mindig hiszel a csodában?
Azt hittem már rég kidobtad, menjen haza és majd anyuci pakol utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!