Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon nagy kérés ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy kérés ez?

Figyelt kérdés

Előzmény: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Úgy volt ,hogy hétvégén segít a házimunkában. Én szombat vasárnap éjszakás műszakban dolgoztam 12 órát. Ilyenkor előtte pár órát muszáj lefeküdnöm "aludni" hogy bírjam. A segítségből annyi lett ,hogy vasárnap én porszívóztam és mostam fel - oké levitte a kutyát..aztán hétfőn reggel meló után mosogatás, kutya séta, kutya orvos, kutya gyógyszer aztán pakolás és 16kor tudtam lefeküdni aludni. Megbeszéltük ,hogy egy héten egyszer amikor nekem szabadnapom van akkor leviszi reggel a kutyát, mert így egyszer egy héten picit tovább alhatok. ( Amúgy nem a kutya a nyűg..leviszem szívesen, de ha már ketten vagyunk és megoldható gondoltam ennyi belefér). Megkérdeztem mikor hajnal kettőkor felébredtem- ő is ébren volt ,hogy akkor leviszed reggel?..azt mondta ,hogy minek vinné mikor én 12 órát alszok reggelig és amúgy is szabadnapos vagyok. Oké. Reggel levittem, de másnapra megbeszéltük ,hogy leviszi..levitte..a mai nappal volt a gondja, este megígérte ,hogy ma is leviszi ,mert ma kora délután vizsgám van ,így nem tudok lepihenni a meló előtt, aztán céges bulira is kötelező mennem így már előbb be kell mennem..aztán megint éjszaka meló. Reggel felébredtem és szólt h vigyem le a kutyát ,mert ő ma dolgozik én meg 3 napja szabadvagyok ( csak azt felejti el ,hogy közben háztartást is rendbe raktam ahogy tudtam, két vizsgára készültem, vizsgáztam...persze kiröhögött ,hogy kitakarítottam..mert ugye mára már nem látszik )

Most én fújom fel ezt? Nekem rosszul esik ,hogy semmiben nem segít, kutyát is csak 20 percekre viszi le " nem kell neki este már lemenni". Most már eléggé ki vagyok bukva ezek miatt. Közben ő cipővel járkál, cigizik a lakásban, a kádba hamuzik amit előtte takarítottam ki, sörösdobozok széthagyva, cigis doboz üresen a pulton :( Lehet egyedül kellene laknom, mert ennyire háklis vagyok..

2013. dec. 19. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig hiszel a csodában?

Azt hittem már rég kidobtad, menjen haza és majd anyuci pakol utána!

2013. dec. 19. 11:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem vágtad ki....?
2013. dec. 19. 11:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát már nem nagyon hiszek benne. Most azon gondolkozom ,hogy mi lesz a kutyával, ha esetleg elválnánk...én ezen mindig is kifogok akadni, mert igazságtalannak érzem, hogy ő csak van itthon, szabadnapját is azzal tölti amivel szeretné. Töltse persze ,de ha ketten megcsinálnánk a dolgokat akkor mindketten pihenhetnénk többet. Szóval a kutya az ő nevén van chippelve és nem hiszem hogy megtudnánk egyezni hogy kinél maradjon. Persze nyilván ez nem indok arra ,hogy valakivel együtt legyek így is..
2013. dec. 19. 11:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hiába van az ő nevén, engedné, hogy vidd, mert akkor vele sem kell törődnie! Ez ne tartson vissza!
2013. dec. 19. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dobod ki? Mazo vagy?
2013. dec. 19. 11:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, ne a gyakorin picsogj, hanem dobjad végre.
2013. dec. 19. 11:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nem ennyire rendetlen (szerencsére), de nekem is meg kell vele küzdenem, hogy észrevegye, talán jól jönne, ha segítene a takarításban. Pont 2 napja keltem ki magamból délután, ugyanis ő 1 hete otthon van már táppénzen (nem olyan betegsége van, hogy az ágyat nyomná, hanem a kisujja megsérült, de az orvos azt javasolta neki, hogy decemberbe már ne is menjen dolgozni, mivel fizikai munkát végez, így pihentesse.), és a napjai abból állnak, hogy reggel leviszi a kutyát, gépezik, tv-zik, fekszik. Én minden héten kb. 1-2x kitakarítom patikára az egész lakást, és persze minden nap mosogatás, kisebb porszívózás ha szükséges (a kutya nálunk is hajlamos összerámolni ezt-azt, meg lentről felhozni a leveleket), tükör letörlése, ilyesmi.Én fél 3 után érek haza, ilyenkor még leszoktam vinni a kutyát, majd nekiállok a kisebb-nagyobb takarításnak (mikor, hogy), hogy mire a párom hazaér 5-6-ra, addigra végezzek és pihenhessünk. Míg dolgozott ezzel nem is volt prolémám, de 2 napja is hazaértem, a szemetes tele, a maradékos edény a tűzhelyen, az étkezőasztal tele morzsával, mindenféle kacattal..hát nekiálltam a pakolásnak, ő pedig a facebookon lógott továbbra is.( Nem azt várom tőle, hogy full kitakarítson mire hazaérek, hanem azért 1 és fél kézzel le tudná vinni a szemetet, vagy a maradékot kikanalazni a kukába és beáztatni az edényt, a lapokat, kacatogat ő is el tudja szépen rakosgatni stb.) Aztán mikor már 1 órája takarítottam és látványosan becsuktam rá a szobaajtót, hogy vélelenül se zavarjam meg a pakolással, akkor kapcsolat és téblábot körülöttem, hogy mit csinálok, segítsen-e? Persze addigra tiszta ideg voltam, és leüvöltöttem a fejét, hogy magától semmit nem vesz észre stb. (Hozzáteszem, a kutyát is én etetem reggel, és este, párszor volt, hogy megkértem ha el kellett mennem valahova, hogy a kutyának adjon vacsorát, persze akkor elfelejtette megetetni..) Nálunk szerencsére hatásos volt a kirohanásom, mert észrevette magát, és másnap összepakolt a szobában (ahol egész nap gépezik és ő rámol szét), elrendezte a kutyát, összeszedte a mosatlan poharait, tányérjait amiben evett. De ahogy olvastam nálatok már szinte mindennaposak a viták ebből adódóan, szerintem a párod nem tisztel sem téged, sem azt amit csinálsz. Én erről beszélgetnék el vele elsősorban és megpróbálnám felnyitni a szemét, hogy lássa a dolgokat a saját világán és problémáin kívül is. Amúgy ha nálunk ilyen durva lenne a helyzet, és még hamuzgatna is mindenhova, meg amiket leírtál, lehet, hogy már ráuntam volna, és rég szakítottam volna vele, vagy legalább hazaküldtem volna az anyjáékhoz, hogy akkor jöjjön vissza ha már tisztel, odafigyel rám is, és hajlandó takarítani, különben fel is út, le is út..
2013. dec. 19. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba végre! Ébredj már fel!
2013. dec. 19. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szenvedsz egy olyan ember mellett,aki őnző,lusta,és nem illik hozzád.Szerintem feleslegesen pazarolod mellette az idődet,de ez már az előző kérdésedből is kiderült.Szóval ha jót akarsz magadnak,nyisd ki a szemed,és lépj!
2014. febr. 3. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Kidobtad már?
2014. febr. 4. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!