Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Pontosan mit vártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Pontosan mit vártok el attól a nőtől, akit "eltartotok"?

Figyelt kérdés

Csúnya szó, de nem jut eszembe másik.

Gondolom alapvető, hogy főzzön. Mi van még?

2013. dec. 17. 19:31
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Mindent. :D

Azért vagyok itthon, mert a barátom külföldön kapott munkát, és én is vele jöttem, de még nem beszélem a nyelvet. Ellátom a háztartást, próbálom berendezni a lakást, jövőre pedig nyelviskolába megyek.

Érdekel, hogy másoknál ez hogy működik, hogy állnak hozzá ehhez az egészez.

Egyébként úgy érzem, mióta nem stresszelek folyamatosan, sokkal jobb a kapcsolatunk, és tényleg nagyobb itthon a tisztaság is. Sok előnye van a háztartásbeliségnek, amit régebben nem voltam hajlandó belátni, de ennek ellenére nem így látom a jövőmet. :)

2013. dec. 18. 17:58
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvár is valamit, talán az hogy mindig legyen friss főtt étel itthon.

Számomra alap, hogy van friss kaja, tiszta a ház, és intézve vannak a számlák, meg a kutya.

Kb 1 évig voltam itthon, mert sehogy sem sikerült munkát találni. Pont az esküvőnk után 1 hónappal volt leépítés....és én is belekerültem.

Amíg itthon voltam, napi szinten takarítottam, főztem, mosogattam.

Most már dolgozom, bár még mindig csak részmunkaidős állást találtam (ez is több mint a semmi). Csak hetente 3x takarítok, minden nap főzök, mosogatok, heti 2x mosok. Észre sem vehető hogy nem minden nap.

De a férjem mindig is segített: pl behozta a fát, begyújtott, megszerelte a csapot, nyáron füvet nyírt, kicserélte a villanykörtéket ha kiégtek, ha én épp mást csináltam akkor pl teregetett. De pl hétvégén ő szokta nekem ágyba hozni a reggelit:), és ha mondjuk kellett neki egy kanál, nem esett le a gyűrű az ujjáról, ha ő mosta el.

Mi ezeket a dolgokat megbeszéltük.

Mindenki azt csinálja amihez jobban ért. No meg nekem van több időm. Illetve anyám nem nagyon főzött mikor kicsik voltunk. Hazaértünk éhesen a suliból, és azt ettük amit magunknak megcsináltunk a tesómmal. Így 1-2-13 évesen már én főztem magamra.

A férjem sose élt egyedül, nem nagyon tud rántottánál bonyolultabb dolgot megcsinálni,vagy tud, de lusta:), szóval lusta lenne magára főzni. Meg is mondta, ha egyedül élne, akkor szendvicsen élne. Mindig az anyja főzött rá napi szinten, ő takarított...stb...

én meg az ő pasis feladatait nem tudnám megcsinálni olyan jól.

Szóval semmit nem vár el a kaján kívül. Ehhez meg kellett szoknia hogy én fűszeresebben főzők mint az anyja. Már hiányolja is ha nincs annyi fűszer épp, mint amennyit én használok:) Így ezzel nem volt gond soha. Szereti a kajáimat.

A Takarításról meg annyit, hogy én érezném magam rosszul ha mocsokba érne haza.

27/N

2013. dec. 19. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.