Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Pontosan mit vártok el attól a nőtől, akit "eltartotok"?
Figyelt kérdés
Csúnya szó, de nem jut eszembe másik.
Gondolom alapvető, hogy főzzön. Mi van még?
2013. dec. 17. 19:31
11/42 anonim válasza:
Nem varom el, igenye van ra, hogy takaritson.
12/42 anonim válasza:
Felejtsük már el, hogy az eltartott kitartott. "A kitartó és a kitartott között vagyoni jellegű viszony van, az anyagi juttatást a prostitúció fedezi."
13/42 anonim válasza:
Mi az osszefugges akozott hogy eltartanak e valakit es hogy vannak e celjai??? Hany eves vagy ennyi esszel?????
14/42 anonim válasza:
Mi a cél? Hogy a tegnapinál jobban ragyogjon a wc?
15/42 anonim válasza:
Én úgy gondolom, nem kötelező eltartani. HA azért te tartod el, mert neked így megfelel, ez a te döntésed volt, nem lehet elvárásod.
HA azért ,mert pillanatnyilag nincs munkája, nincs keresete, megintcsak nem lehet elvárásod, tudod, jóban-rosszban...
Én a magam részéről természetesnek venném, hogy ha egész nap otthon vagyok, patentul ellátok mindent, de azt nem tűrném, hogy ezt elvárásként fogalmazzák meg velem szemben, ha nem a saját döntésem, hogy otthon vagyok és nem keresek.
16/42 anonim válasza:
minden nönek ugy kene gondolkodni,mint,ahogy a 8as!Ö egy igazi feleseg.
17/42 anonim válasza:
Mi a cel? Hogy a csaladom boldog es elegedett legyen. Hogy a gyerekem megvalosithassa az almait. Hogy az anyosom boldogsagban es bekessegben tolthesse az utolso eveit. Hogy az iskolaban, ahol onkenteskent dolgozok a gyerekek, a szulok es a tanarok is elegedettek legyenek a munkammal. Pl....
18/42 anonim válasza:
Sose értettem ezt a cél nélkül lógni a világban. AMikor dolgoztam annyi volt a különbség, hogy bejártam robotolni napi 8 órát. Tök ugyanazt csináltam, mint eddig. Csak most több időm van.
19/42 anonim válasza:
Latom sok az irigy, akinek faj, ha a masiknak nem kell halalra dolgoznia magat a minimalberert. :D
20/42 anonim válasza:
jaj de irigy vagyok:)
amit te csinálsz azt minden más nő megteszi munka mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!