Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Pontosan mit vártok el attól a nőtől, akit "eltartotok"?
Figyelt kérdés
Csúnya szó, de nem jut eszembe másik.
Gondolom alapvető, hogy főzzön. Mi van még?
2013. dec. 17. 19:31
21/42 anonim válasza:
Miért lenne valaki irigy ha neki valami nem megfelelő. Nem azért tanultam,jártam egyetemre küzdöttem, hogy otthon üljek.
22/42 anonim válasza:
talán nem 8 általánost kellett volna elvégezni és akkor nem minimálbért keresnál
23/42 anonim válasza:
Tévedésben vagy a hangvételedből egy üres,agyon kényeztetett majom jött le,aki majd néz,ha hirtelen mégis becsajozik a papucs férje!
24/42 anonim válasza:
Nem papucs. :) Mellesleg az erto olvasas se megy: dolgozom, csak eppen nem penzert, hanem onkenteskent :)
25/42 anonim válasza:
Eddig milyen lenéző volt,hogy irígyek vagyunk rá,most meg hirtelen ő lett az önkéntes Teréz anya.:D:D
26/42 anonim válasza:
Én suliba járok, februárban vizsgázom. A párom külföldön dolgozik, én ellátom a háztartást.
Amikor itthon van főzök,mosok,takarítok. Csillog villog minden. Amikor 1000 km-re van akkor kicsit belustulok. Akkor nem főzök, hanem anyuéknál eszem. Mosogatni heti 1x mosogatok, hiszen napi kb 1 poharat koszolok. Porszívózás, mosás is elég heti 1x.
Nem tudom, hogy ezt elvárja e vagy sem. Én csinálom. Akkor is csinálnám ha dolgoznék, csak akkor kevesebb időm lenne rá. Bár így is reggel 6tól 3ig nem vagyok otthon.
Este 6 után már nem "szabad" zörögni, mert átkopog a szomszéd.
27/42 anonim válasza:
Ennek az.elsovalasz ironak tuti nem lennek a felesege :))
28/42 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy háztartásbeli. Ebből kifolyólag ő vezeti a háztartást.
30/42 anonim válasza:
Ha el tud tartani egy nőt dehogynem lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!