Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljem rá a páromat arra, hogy adja meg a tartozását?
Ha már Te is a feljelentgetéssel jössz, akkor nyilvánvalóan igazából Te sem akarnád, hogy megadja a párod a tartozását. Innentől kezdve marhára nem értem, minek is tettél fel kérdést róla? Büszkélkedni, hogy milyen leleményes párod van, amiért simán nem kevés pénzzel megvág ismerősöket?
Hát akkor gratula hozzá.
Szép kis gerinctelen pár vagytok. Tapstaps.
Ja, és mit tegyél? Állj a tükör elé és köpd szembe magad. Én legalábbis ezt tenném a helyedben. :)
Az ilyen emberek rosszabbak mint a cigányok, mocskosul undorító egy emberfajta.
Van ismerősöm, aki megszívta így, kölcsön adott egy havernak, megbízott benne, az meg cseszik visszaadni.
Nem egy hatalmas összegről van szó, de arra pont elég, hogy szegénységi bizonyítványt állítson ki magáról.
Az ilyen mocskokat legszívesebben összeverném, de aztán még a jogos követelőnek származna csak baja belőle.
Ha van gerince a férjednek akkor megadja a tartozását, ha nincs akkor egy sz*r szemét alak és remélemtöbbszörösen visszakapja az élettől.
"Hogyan beszéljem rá a páromat arra, hogy adja meg a tartozását?"
"Ha baj lesz belőle akkor mi is feljelentjük őket."
Ez a két dolog valahogy erősen üti egymást nem gondolod? Akkor mégis mit akarsz mit válaszoljunk?
Tejbegríz, oszt' meg van oldva.
Na most elvesztettem a fonalat. Párod kért kölcsön pénzt, amit illegális dologra költött.
Mi köze ehhez a kölcsönadónak? Ha én adok neked pénzt, és azt Te pl. /tudom nem, de tegyük fel/ drogra költöd, akkor nehogy már nekem legyen belőle bajom.
Semmi köze nincs a kölcsönadónak ahhoz, hogy te mire költöd azt a pénzt. Neked annyi dolgod van, hogy visszaadd.
Csodálatos pár vagytok.
Fenét, nyolcvanezerről gondolom, hogy lőfegyvert vett a kedves, aztán nem fizette ki. Jobban is teszi, ha bujkál, egyszer csak a Kékfény hírekben látjuk-halljuk, hogy mi történt szegénnyel.
Az egyik fél bűnöző-kereskedő, a másik csaló-bűnöző, hát vívjanak. Te meg gyűjts kórházra vagy urnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!