Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az ha egy házaságban a nőkezeli a pénzt a férfi csak akkor kap ha neje add neki?
Erről a szüleim jutottak eszembe.ott annyival volt másabb hogy anyám is dolgozott/dolgozik.
Nagyon jól keres mindkettő,és anyám annyira fukar hogy pénzt alig akar adni neki.
Én úgy gondolom hogyha megtehetik hogy pár ezret elverjenek akkor miért ne?Nem fog senki bele halni.Ha pedig nem telne rá akkor megbeszélném vele hogy most nem ezért vagy azért.Ha a férj egésznap gürcöl nehogy már sajnálja tőle a pénzt.
Szerintem ez kicsit túlzás....hogy így garasoskodik a csaj..
Amúgy nálunk is én kezelem a pénzt. Rém egyszerű oka van. A férjem elkölti, ha van nála...ennyi. És megkért rá, hogy vigyázzak a pénzre, osszam be stb...
Az rendben van hogy nem vesz hülyeségeket mert nem adok annyi pénzt:) hanem csak annyit hogy haza tudjon jönni vonattal.
De ő kért meg erre. Viszont ettől függetlenül eszemben sincs visszaélni ezzel....ha kabát kell veszünk. Ha innivaló akkor veszünk.
Szutykos pletykaújságokat nem engedek venni mert csak pénzkidobás. 3-4 újságnak az árából már kijön egy vonatjegy. Szerintem a jegy fontosabb...Na ennyi. Szóval kb ilyen szintű az, hogy én vigyázok a pénzre. Én teszek félre a megtakarításba...ilyenek.
Igaz, mi mindketten dolgozunk. De nem ez a lényeg.
A tesód papucs. Hagyja hogy a nő visszaéljen a helyzetével, és ez nem jó. Csak ő tud változtatni rajta.
27/N
Amiket itt írsz valóban furcsa. Nálunk is nőként én kezelem a pénzt, de ennek több oka van:
marha kevés, szóval nem lehet csak úgy kivenni, mert a végén nem marad
a férjemnél, ha 1000ft, akkor azt költi el, ha 20000ft, akkor azt
minden számlát, hiteleket én tudok, hogy mennyi, férjemet nem is érdekli.
Nálunk most én itthon vagyok gyeden, de amúgy is a férjem keres többet.
Abban az esetben normális, ha nem csak inna, vagy drogozna a tesód, hanem mondjuk nem tud bánni a pénzével, és mondjuk a kötelező fizetni valókat elherdálja minden másra.
Az a része viszont semmilyen szín alatt nem normális, hogy kaphatsz egy ezrest, az semmire se elég.
Egyéb esetekben meg az a norma, hogyha közös kassza van az alapvető dolgokra, szükségletekre a maradék meg saját.
Viszont én ismertem ilyen idős párt, akik így éltek 70 évet le egymás mellett, hogy a férj haza adta az asszonynak a pénzt, és a nő kezelte a pénzt, soha semmi balhéjuk nem volt belőle, sőt.
Amúgy meg nem szólhatsz bele, ő dolguk, majd ha az tesódnak nem tetszik ő is kitudja nyitni a száját és megtudja oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!