Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális dolog az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az ha egy házaságban a nőkezeli a pénzt a férfi csak akkor kap ha neje add neki?

Figyelt kérdés
A féj dolgozik a nő pedig nem.A tesómról van szó a neje kezeli a pénzt ha dolgozik ha nem és a tesóm csak akkor kap 1000ft ha meg engedélyt kap a nejétől .Normális ez ?
2013. dec. 10. 20:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nem értitek pl a tesóm venne egy energia italat és a neje nem engedi mert nem látja jónak.

Vagy a tesómon nem volt télen kabát nála volt a pénz és nem vett rá én vettem rá kabátott mert a csajnak kellet a pénz a kutyákra.

2013. dec. 10. 21:31
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szerintem az a normális, ha együtt kezelik. De nem ismerem a tesód álláspontját, neki így miért jó. Esetleg nem szereti a pénzügyeket intézni és ezért bízza a feleségére? Végül is mindegy. Ha nekik így jó, akkor így csinálják, másnak nem sok köze van hozzá.
2013. dec. 10. 21:32
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
Ahány ház, annyi szokás. Nagyfiú már, az ő döntése.
2013. dec. 10. 21:34
 14/30 anonim ***** válasza:
15%
Ahogyan igy leirod el tudom képzelni, hogy a tesód egy vékonytestü pasi és a felesége egy hizott valaki(ez csak fantàzia), aki a kutyáit jobban imádja,mint a férjét!
2013. dec. 10. 21:48
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem, ez csak abban az esetben normális ha a másik fél nem tudja kezelnie a pénzt, vagy pl. egy ismerősöm férje alkoholista, ezért a neje kezeli a bevételt. Ha a testvéreddel nincs ilyen gond, akkor nem tartom korrektnek, hogy a saját bevételéről csak és kizárólag a párja döntsön. Viszont ebbe nem tudsz beleszólni, ha a bátyád hagyja és nem áll ki magáért, akkor sajnos ez van.. :S
2013. dec. 10. 21:55
 16/30 anonim ***** válasza:
57%

A tesód nem normális mert;

- eltűri, hogy dolgozó emberként úgy él mint egy kisdiák

- eltart egy ilyen nőt

- a nőnek nem a társa hanem a beosztottja inkább nem írom tovább.

2013. dec. 10. 22:00
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Sogromek is igy elnek.A feleseg a szo szoros ertelmeben semmit nem csinal(megcsak nem is foz) a ferje pedig folyamatosan penz nelkul van.Ez kivulallokent is borzalmasan idegesito, mert a felesege folyamatosan vasarolgat maganak termeszetesen a legjobb markakbol,o pedig a ferjemtol ker ruhat.Csaladi osszejovetelen is szemet szur,hogyha elmegyunk egyutt egy etterembe vagy akar csak kavezoba mindig mi fizetunk, mert neki sosincs penze.Elofordult,hogy felhivott nem tudnek-e kolcsonadni,mert a beosztottjaival beult valahova kavezni es megint nincs nala penz.

Egyebkent egy nagyobb ceg igazgatoja.

Nekem nagyon fura ez az egesz,nem tudnek igy elni,hogyha minden fillerrel el kellene szamolnom.

2013. dec. 10. 23:12
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

figyelj, ez az ő döntésük, nyilván ha a tesódnak ez nem lenne jó akkor nem adná haza az egész fizetését.

mi is úgy csináljuk, hogy férjem hazaadja a pénzt, én befizetek mindent, bevásárolok, gyereknek megveszek mindent ami kell, aztán elteszem a maradékot. ha kell a férjemnek valami akkor vagy szól és elveszi vagy ha nagyobb tétel akkor megbeszéljük.

pl. tavaly a kabátvásárlás úgy volt, hogy szeretett volna egyet, de megbeszéltük, hogy inkább a fa alá betesszük, ezzel le van tudva az ajándék :)

simán el tudom képzelni, hogy a tesódéknál is valahogy így van csak kicsit túlzol :P

2013. dec. 10. 23:14
 19/30 anonim ***** válasza:
43%
Kedves kérdező, ha annyi pénzük nincs, hogy kabátot vegyenek vagy a kutyának kaját, akkor valóban felesleges energiaitalra költeni.
2013. dec. 10. 23:17
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. A feleség mit csinál? Otthon ül a kutyákkal és költi a férj pénzét?
2013. dec. 11. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!