Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az ha egy házaságban a nőkezeli a pénzt a férfi csak akkor kap ha neje add neki?
Úgy látszik nem értitek pl a tesóm venne egy energia italat és a neje nem engedi mert nem látja jónak.
Vagy a tesómon nem volt télen kabát nála volt a pénz és nem vett rá én vettem rá kabátott mert a csajnak kellet a pénz a kutyákra.
A tesód nem normális mert;
- eltűri, hogy dolgozó emberként úgy él mint egy kisdiák
- eltart egy ilyen nőt
- a nőnek nem a társa hanem a beosztottja inkább nem írom tovább.
Sogromek is igy elnek.A feleseg a szo szoros ertelmeben semmit nem csinal(megcsak nem is foz) a ferje pedig folyamatosan penz nelkul van.Ez kivulallokent is borzalmasan idegesito, mert a felesege folyamatosan vasarolgat maganak termeszetesen a legjobb markakbol,o pedig a ferjemtol ker ruhat.Csaladi osszejovetelen is szemet szur,hogyha elmegyunk egyutt egy etterembe vagy akar csak kavezoba mindig mi fizetunk, mert neki sosincs penze.Elofordult,hogy felhivott nem tudnek-e kolcsonadni,mert a beosztottjaival beult valahova kavezni es megint nincs nala penz.
Egyebkent egy nagyobb ceg igazgatoja.
Nekem nagyon fura ez az egesz,nem tudnek igy elni,hogyha minden fillerrel el kellene szamolnom.
figyelj, ez az ő döntésük, nyilván ha a tesódnak ez nem lenne jó akkor nem adná haza az egész fizetését.
mi is úgy csináljuk, hogy férjem hazaadja a pénzt, én befizetek mindent, bevásárolok, gyereknek megveszek mindent ami kell, aztán elteszem a maradékot. ha kell a férjemnek valami akkor vagy szól és elveszi vagy ha nagyobb tétel akkor megbeszéljük.
pl. tavaly a kabátvásárlás úgy volt, hogy szeretett volna egyet, de megbeszéltük, hogy inkább a fa alá betesszük, ezzel le van tudva az ajándék :)
simán el tudom képzelni, hogy a tesódéknál is valahogy így van csak kicsit túlzol :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!