Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Eltartott" feleségek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Eltartott" feleségek, mit tesztek, hogy ne unatkozzatok?

Figyelt kérdés

Külföldre költöztem a férjem után. 4 hónapig tartott, amíg megalapozta itt az életünket, most már megint együtt vagyunk. Viszont ő karácsony előtt nagyon sokat dolgozik, nekem pedig még nincsen munkám. 6 héten belül szerintem már lesz, ha igyekszem rajta, de addig is halálra unom magam. Napokra előre megvan minden főzve, már mindent kitakarítottam, élére van állítva ez a kis zug, ami most az otthonunk.

Reggel felkelek vele, reggelizünk, öltözködünk, beszélgetünk, azután 11-re vagy délre bekísérem a munkahelyére. Hazajövök, elmosogatok, főzök ha kell. Veszekszem az internetszolgáltatóval, munkát keresek (néhány óra alatt át lehet fésülni az összes hirdetést) írok élménybeszámolót anyukámnak, aztán halálra unom magam. Ő 11 után hazaér, éjfél után megyünk aludni.

Az utcán nem szívesen barangolnék, mert ugyan tetszik a környék, de most rettenetes az időjárás.

Van tippetek, mit csinálhatnék? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2013. dec. 7. 20:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

élvezd, h pihenhetsz, mert amint lesz munkád sztem örülsz ha aludni tudsz 8 órát :)

a nyelvgyakorlás jó ötlet. könnyű, gyors recepteket is gyűjthetsz arra az időszakra, amikor majd nem pepecselhetsz annyit a konyhában mint most. :)

tökéletesítsd az önéletrajzod, olvass állásinterjús jótanácsokat, állíts össze egy csinos szettet az interjúkra :)

ja, és tényleg sétálj nagyokat, öltözz fel jó melegen, aztán uccu :)

2013. dec. 8. 05:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Én 3 órával előbb érek haza a munkából, mint a férjem. A házimunka és a főzés megvan 2 óra alatt. A maradék időben olvasok. Imádok olvasni. A nappalink kb úgy néz ki mint egy könyvtár:)

Vagy játszom a gépen, vagy a hobbimmal foglalkozom. Írok.:)

27/N

2013. dec. 9. 02:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Nézz körül itt:

[link]

vagy a Coursera-n vagy más ingyenes on-line-kurzusos oldalon és vágj bele egybe. Tanulni mindig jó és ez tényleg Feladat, ami leköti az energiáidat és profitálsz belőle. A filmnézést, mászkálást nem lehet a végtelenségig csinálni, megunod, de tanulni nagyon érdemes és érdekes is.

2013. dec. 11. 01:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Ja, nem fontos feltétlenül adott kurzust csinálni, csak ezek megadnak bizonyos célokat és feladatokat és az jól struktúrálja az idődet. ami jól jöhet.

De ha jó az önfegyelmed és ügyesen keresgélsz, hogy mit mire kell alapozni, akkor on-line akármit lehet tanulni, rengeteg egyetemi anyag, nyelvkönyv stb. van fent. Én biztosan szívesen elmélyülnék számítógépes témákban, amire ezer anyag van, hiszen minden programozó gyakorlatilag a neten tanul programozni, de sokat kell ülni fölötte, hogy tényleg a helyzet magaslatán legyél. (ebben speciel tudok konkrétabb tanácsot is adni privátban) De akármit lehet, csak csinálj valami Értelmeset. A kötögetés a TV előtt nem az, legalábbis bizonyos mennyiségen túl.

2013. dec. 11. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!