Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Eltartott" feleségek, mit tesztek, hogy ne unatkozzatok?
Külföldre költöztem a férjem után. 4 hónapig tartott, amíg megalapozta itt az életünket, most már megint együtt vagyunk. Viszont ő karácsony előtt nagyon sokat dolgozik, nekem pedig még nincsen munkám. 6 héten belül szerintem már lesz, ha igyekszem rajta, de addig is halálra unom magam. Napokra előre megvan minden főzve, már mindent kitakarítottam, élére van állítva ez a kis zug, ami most az otthonunk.
Reggel felkelek vele, reggelizünk, öltözködünk, beszélgetünk, azután 11-re vagy délre bekísérem a munkahelyére. Hazajövök, elmosogatok, főzök ha kell. Veszekszem az internetszolgáltatóval, munkát keresek (néhány óra alatt át lehet fésülni az összes hirdetést) írok élménybeszámolót anyukámnak, aztán halálra unom magam. Ő 11 után hazaér, éjfél után megyünk aludni.
Az utcán nem szívesen barangolnék, mert ugyan tetszik a környék, de most rettenetes az időjárás.
Van tippetek, mit csinálhatnék? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok beszari:D Amikor bekísérem a munkahelyére, és jó idő van, sétálok egy órát. De a közlekedés itt elég drága, és nem akarok erre feleslegesen költeni, amíg legalább munkám nem lesz.
Az ajándékokkal is ez van. Mivel szűkre vettük a keretet, előre megbeszéltük, ki mit vesz a másiknak, hogy ne olyasmire költsünk pénzt, ami nem hasznos vagy jó képet kell hozzá vágni.
Nyelvtanulás lesz belőle szerintem. Igaz, hogy jól megy, de fejlődni mindig van hova.
Akkor kezdj bele egy másik nyelvbe. Abból sosem árt, ha többet tudsz. Akár egy szomszédos ország nyelve is lehet, vagy ott élő kisebbségé, az nagyon praktikus lehet.
Hangszeretek nincs? Azt is elkezdhetnél tanulni. Klasszikus gitáron nagyon szépen, halkan lehet játszani (szóval elég szomszédbarát tevékenység), és arra a hat hétre kölcsön kérhetsz egyet valakitől, aki nem használja (persze ez csak akkor megy, ha van elég ismerősötök már). Az az előnye pl. a furulyával, hegedűvel szemben, hogy már a kezdő gyakorlatokat is kellemes hallgatni, nem fülsértőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!