Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak így, vagy csak én jártam ilyen rosszul a férjemmel? Hogyan kezelhetném ezeket a helyzeteket? Ne beszéljek róla? De az sem állapot, hogy a szőnyeg alá söpörjük a gondokat.34 éves pasi,24 éves nő.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet vele megbeszélni a párkapcsolati problémákat, pl: gondok vannak a szexel, nekem kevés. Amikor szóba hozom, próbálok higgadtan beszélgetni erről a témáról, annyit mond, hogy persze, biztos mindenért ő a hibás, ezt is flegmán!és ha mondom neki a magamét,egyszerűen nem szól hozzám, csak hallgat, semmi szó, se annyi hogy hagyjam békén, bármi. Sem azt h valami baja van velem, egy árva szót sem szól.Egyébként minden másról szót lehet vele érteni, csak a szexuális élettel kapcsolatban nem. Mit tegyek? Nagyon felhúz. 3éve vagyunk együtt.2013. dec. 7. 14:36
31/40 anonim válasza:
Neked túl sok a fölös energiád.
Te dolgozol valahol?
32/40 anonim válasza:
Ez rendkívül visszataszító egy nőben. Arról nem is beszélve hogy gyereked van. Inkább vele kellene foglalkoznod mint fszrl ábrándozni. Ezt már el*szted. Nyilván a férjed is megérzi ezt ezért nem vagy már vonzó szexuálisan de még ha így is lenne akkor se feküdne le veled hiszen ott a gyerek.
33/40 anonim válasza:
1-2 év után muszáj volt odakölykedzeni neki? Gondoltad majd megváltozik, mi? Hát nem, erre jól ráfáztál...de meg is érdemelted.
A gyereketeket nagyon sajnálom, hogy két ilyen hülye emberrel van összezárva fél életére.
34/40 A kérdező kommentje:
Te idióta, te engem ne bírálj mint anyát! Takarodj innen a fenébe, nem hülyék válaszára voltam kiváncsi. Képzeld el, véletlen estem teherbe, és nem akartam elvetetni, nem vagyok gyilkos. Persze te biztosan másképp cselekedtél volna, mert te minta ember vagy.
2013. dec. 8. 10:31
36/40 anonim válasza:
"véletlen estem teherbe"
Ezt ugye te sem hiszed el!!!
37/40 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés h miért estem teherbe? Szeretem az ilyen vadállatokat, akik bírálnak. Azért nem vetettem el, mert nem lehetett volna még egyszer gyerekem. Ugye ilyen helyzetben az ember nyilván inkább elveteti és soha többet az életben nem szül ugye?
2013. dec. 8. 12:30
38/40 anonim válasza:
Nem, az ember védekezik, felelősség teljesen éli a szexuális életét és akkor szül, amikor akar! És nem szül és olyan pasinak, aki kedves DE semmi fontosról nem lehet vele beszélni, mert az hülyeség.
39/40 anonim válasza:
Most tényleg, azért válaszoltok, mert segíteni akartok vagy rúgni még egyet a kérdezőbe? Sajnos én úgy látom, hogy vagy elfogadod ilyennek, amilyen, és feltétel nélkül szereted, vagy elválsz. Ha elfogadod, próbálj meg segíteni magadon, pl. vegyél egy vibrátort.
40/40 A kérdező kommentje:
39-es, köszönöm. Sajnos rájöttem hogy nem kell ide kérdést kiírni, mert itt mindenki tökéletesen éli az életét, minta emberek vannak, és az ilyenekbe mint én vagyok, csak belerúgnak, had fájjon még jobban. Próbálok javítani a helyzeten, ha nem megy akkor párkapcsolat terapeuta, vagy a végső megoldás, bár nem megoldás! házasságon belül megoldom mással a problémám. Ha nem jutok vele dűlőre akkor más nem marad.
2013. dec. 9. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!