Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyátok szeret titeket vagy...

Paraman55 kérdése:

Anyátok szeret titeket vagy csak eltart?

Figyelt kérdés
Igaz választ kérnék!

2013. jún. 14. 07:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

engem csak úgy eltartott...

ezt bizonyítja az is, hogy amióta 7 éve eljöttem otthonról, nem is tartom vele a kapcsolatot, és a legkevésbé se törte magát azért, hogy ez másképp legyen

2013. jún. 14. 08:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érzem, hogy szeretne, de megvan amúgy mindenem, sőt, még több is, de szeretet nem sokat kapok, mondhatni semennyit.
2013. jún. 14. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Ez milyen régi szöveg... "Anyátok szeret titeket vagy csak eltart?"

Régen vicc volt azt hiszem.

2013. jún. 14. 08:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem szeretett az anyám (már sajnos meghalt)...ha nem is volt meg mindenem amit szerettem volna mert nem álltunk a helyzet magaslatán anyagilag...,de szeretetbôl sosem éreztem hiányt! Ez mindennél fontosabb volt nekem.Nincs az a pénz,amiért ezt elcseréltem volna! 20/N
2013. jún. 14. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

"Igaz választ kérnék!"

Mi vagy te, jóember, perzekútor? Hogy így nekiszegezed az embereknek a vallatólámpát? Még ha érzi is egy ember a lelke mélyén, hogy nem szereti az anyja, vagy ha konkrétan tudja, hogy gyűlöli, akkor is csak nagyon nehezen tud ezzel szembenézni.

Téged miért nem szeretett az anyukád?

2013. jún. 14. 08:18
 6/13 anonim válasza:
Egyik sem.
2013. jún. 14. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyik sem, mivel ő is eltartatja magát. Engem pedig kimondottan utál mert szerinte életképtelen vagyok és ezért gyerekkoromban felhatalmazva érezte magát hogy ott szívasson ahol épp tud. Én meg oldjam meg, miközben ő röhögött rajtam. Pl nem engedett egyedül fürdeni még 8-9 évesen sem hiába kértem de a rokonoknak röhögve mondta hogy milyen égő hogy ennyi idősen is ő fürdet engem.
2013. jún. 14. 09:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Szeret engem és a testvéreimet is.

Mindig mondja is, hogy rajtunk kívül semmi jó nem volt az életében és csak annak örül, hogy mi gyerekei (illetve mostmár unokái is) vagyunk neki. (apja öngyilkos lett, nevelőszülőknél volt, rossz házasság stb.)

2013. jún. 14. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem szeretett az anyám. Igaz, ezt kamaszként nem éreztem, sőt, akkor kimondottan úgy éreztem, hogy utál, de később rájöttem, hogy szeretett. Szeretett, amikor lekevert egy maflást, szeretett, amikor nem engedett buliba, szeretett, amikor hülyeséget csináltam, és leordította a fejemet. Ha nem szeretett volna, nagyívben lesz@rt volna, és nem mérgelődik velem, hanem élek, mint a dudva. Ezzel szemben, ő ott volt a sarkamban állandóan, és csak óbégatott velem, meg balhézott állandóan, ha valamit nem úgy csináltam. Persze, ma már tudom, hogy nem engem akart szívatni, csak azt akarta, hogy ne tróger legyek, hanem rendes ember.
2013. jún. 14. 10:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Eltartott,egy házban éltünk,de köszönésen kivül nem nagyon szóltunk egymáshoz,apámmal ugyanez.Már nem lakok velük csak akkor beszélek vele,ha valami családi banzáj van és hajlandó vagyok elmenni.3 testvér,3 fantasztikus szülő-gyerek kapcsolat.Szerintem azért lettünk,mert egy nőnek illik gyereket vállalni.
2013. jún. 14. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!