Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak így, vagy csak én jártam ilyen rosszul a férjemmel? Hogyan kezelhetném ezeket a helyzeteket? Ne beszéljek róla? De az sem állapot, hogy a szőnyeg alá söpörjük a gondokat.34 éves pasi,24 éves nő.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet vele megbeszélni a párkapcsolati problémákat, pl: gondok vannak a szexel, nekem kevés. Amikor szóba hozom, próbálok higgadtan beszélgetni erről a témáról, annyit mond, hogy persze, biztos mindenért ő a hibás, ezt is flegmán!és ha mondom neki a magamét,egyszerűen nem szól hozzám, csak hallgat, semmi szó, se annyi hogy hagyjam békén, bármi. Sem azt h valami baja van velem, egy árva szót sem szól.Egyébként minden másról szót lehet vele érteni, csak a szexuális élettel kapcsolatban nem. Mit tegyek? Nagyon felhúz. 3éve vagyunk együtt.2013. dec. 7. 14:36
11/40 A kérdező kommentje:
Nem változtam semmit. Neki lett kevesebb igénye a szexre. Az elejében távkapcsolatban éltünk, akkor hetente taliztunk és hétvégéken szeretkeztünk. Amikor össze cuccoltunk, akkor is 2-3 naponta közeledett, most már heti 1x-er közeledik.
2013. dec. 7. 14:54
12/40 A kérdező kommentje:
Igen, 3év után heti egy szex kevés. Volt egy 10 éves kapcsolata. Kérdeztem h ott is ilyen volt -e, milyen sűrűn szeretkeztek, azt mondta naponta, két naponta, volt hogy hetente, és volt olyan is hogy havonta egyszer.
2013. dec. 7. 14:55
13/40 anonim válasza:
Régen se lehetett vele beszélni semmiről?
14/40 A kérdező kommentje:
A szexről nem lehetett vele sosem. Már mindenhogy próbáltam megközelíteni a témát, de semmi. Másról lehet, pl. munkahelyi gondokról, csak a párkapcsolatról nem nagyon, főleg a nemi életről, arról egyáltalán. És így sajnos mindig kételyek maradnak bennem, h velem van gond, megcsal vagy akármi.
2013. dec. 7. 14:59
15/40 anonim válasza:
Akkor most tőlünk mit vársz? Ha eddig sem lehetett, akkor ennyi és kész. Beletörődsz, vagy szeretőt tartasz vagy elválsz.
16/40 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem várok tőletek semmit, pusztán elkeseredésemben írtam ide, hátha ezt az oldalt ezek a kérdések miatt létesítették. Gondoltam hátha volt,esetleg van valaki ilyen helyzetben, vagy átbillent egy ilyen helyzetből és tanácsot tudna adni. Azért köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 7. 15:04
17/40 anonim válasza:
Szülei nem nevelték kicsit prűdnek?
Amúgy nálunk is ez a problem. Én kedvesem magától lett ilyen, PRŰD (nem neveltetés, képes voltam még az anyjával is beszélni, hátha Ő tud valami okosat, hogy megmentsük a kapcsolatunkat). Se a mennyiség, se a minőség nem ér semmit. Ha heti 1 lett volna maga lett volna az univerzális csoda....
Sokáig azt hittem bennem van a hiba. Biztos én vagyok a hülye, hogy hiába tanítgatom, hiába mondom, hiába mutatom hogy képbe legyen... Hiába kérdeztem, hogy és Neki hol? Mutassa meg. Azt se! Feladtam! Aztán találkoztam valakivel és teljesen meg vagyunk elégedve egymással, MINDEN téren.
25/N
18/40 anonim válasza:
Te mentél úgy hozzá, hogy pontosan tudtad, hogy a párkapcsolatról nem lehet vele beszélni. Kérdés ilyen emberhez minek mentél hozzá? De mindegy is. Csak akkor tudd, hogy ha konfliktus van, vagy problémád van, azt vagy megoldod magad, vagy elfojtod, mert őt nem igazán érdekli.
19/40 A kérdező kommentje:
Visszatérve egy válaszra, valaki írta hogy lehet az a baja hogy elhanyagoltam magam. Annyit fűznék ehhez, h ő az aki elhanyagolta magát, egy hétig nem borotválja le az arcát, nemi szervéről nem is beszélve, fél évente egyszer teszi rendbe. Nyilván a kapcsolat elején ezek a gondok nem mutatkoztak, mert nekem is elég volt a heti 2-3 alkalom. Idén februárban volt ilyen gond, meg most szeptembertől jelentkezett újra, tehát 2évig semmi baj nem volt.
2013. dec. 7. 15:17
20/40 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nála ez ilyen hullámzó? Írtad, hogy az előző kapcsolatában is előfordult, hogy akár csak havonta egyszer szexeltek. Aztán veled gyakrabban, aztán télen ritkábban, nyáron gyakrabban, és most megint ritkábban. Logikusan most majd egy jobb időszak jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!