Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak így, vagy csak én jártam ilyen rosszul a férjemmel? Hogyan kezelhetném ezeket a helyzeteket? Ne beszéljek róla? De az sem állapot, hogy a szőnyeg alá söpörjük a gondokat.34 éves pasi,24 éves nő.
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet vele megbeszélni a párkapcsolati problémákat, pl: gondok vannak a szexel, nekem kevés. Amikor szóba hozom, próbálok higgadtan beszélgetni erről a témáról, annyit mond, hogy persze, biztos mindenért ő a hibás, ezt is flegmán!és ha mondom neki a magamét,egyszerűen nem szól hozzám, csak hallgat, semmi szó, se annyi hogy hagyjam békén, bármi. Sem azt h valami baja van velem, egy árva szót sem szól.Egyébként minden másról szót lehet vele érteni, csak a szexuális élettel kapcsolatban nem. Mit tegyek? Nagyon felhúz. 3éve vagyunk együtt.2013. dec. 7. 14:36
21/40 anonim válasza:
Szerintem egy lusta disznó lett a pasidból. És az a baj ha szóvá teszed neki akkor jönni fog ez, hogy miért ba...gatod. A leírtak alapján inkább hasonlítotok egy nyugdíjas házaspárra. Elég fiatal vagy szerintem te többet érdemelsz mint egy életunt befásult férj. Ez így dögunalom. Tenni ellene tehetsz, de ez nem csak a szexnél kezdődik. Gondolom ha szex nincs nagyon közös programjaitok sincsennek. Kezdjetek el valamit közösen csinálni, ki kell őt zökkenteni. Mondjuk heti 2-3 alkalommal eljárni közösen edzeni, valami közös sportot kitalálni. HA ez sem használ tedd féltékennyé kicsit. Számomra amúgy ez tök fura, mert általában fordítva szokott lenni ez a szitu. Amúgy nálam is szokott olyan időszak lenni, hogy tök fáradt vagyok már estére, totál nincs kedvem este már a szexhez mert tudom hogy az még legalább 1-1,5 óra ha páromról van szó és inkább alszok. Szóval ha időszakos a dolog akkor nem gáz, de ha mindig ilyen akkor valami nincs rendbe. Gyereketek van amúgy?
22/40 A kérdező kommentje:
Nem lehet kizökkenteni, mert csak vasárnap van itthon. Minden nap dolgozik, reggel 7től este 6ig. Szóval nem nagy kedve van menni sehova, és tényleg nincsenek közös programjaink sem.
2013. dec. 7. 16:20
23/40 anonim válasza:
Este is lehet otthon csinálni valamit, vagy csak elmenni egy fél órára sétálni egy kicsit, inni egy kávét, forralt bort akármit...
24/40 anonim válasza:
a férfiak, ilyen korban kicsit már nyugodtabbak szerintem, nem azok a hőszerelmesek, így szerintem a szexigényük is csökken/het.
és valahol megérem, hogy az is fárasztja, hogy te ezen pampogsz.
nyugodtan akar élni.
csodálom, hogy még nem jutott el arra a szintre, hogy beszóljon, ha nem tetszik, el lehet menni.
mert ez olyan dolog tudod,ha az ember nem akarja, akkor 100 megbeszélés múlva sem fogja, mert a szexet nem lehet kötelezően csinálni.
25/40 anonim válasza:
Reggel 7-től 6-ig dolgozik...gondolom utána otthon van nem? 6 után azért még elég sok idő van. Mi lenne vele, ha lenne még 1-2 gyerek is, arra se lenne ideje? Merthogy más normális férj ilyenkor még hazamegy, segít a feleségének, gyereket nevel és még az ágyban a párjával is foglalkozik. Nálunk legalábbis így van. Nyilván nincs mindig ő se a topon, de azért ki lehet mozdítani. Az élet nem munkából meg döglésből áll. Mindenkinek arra van ideje amire szakít szerintem. Én pl magamról tudom ha meló után hazamegyek, bekajálok, lefürdök utána már kedvem nincs semmihez. Ezért próbálok programokat leszervezni munka utánra, ismerősökkel találkozni, lejárok boxolni, korizni stb...
26/40 A kérdező kommentje:
Van gyerekünk, aki fél 8kor megy aludni, és a kedves párom meg 9kor bealszik. :/
2013. dec. 7. 18:31
27/40 anonim válasza:
"Nyilván a kapcsolat elején ezek a gondok nem mutatkoztak"
Na, akkor most megtanultad, amit az értelmes ember amúgy is tud: 1-2 éves kapcsolatba nem házasodunk, mert nem ismerjük még a másikat.
28/40 anonim válasza:
3 éves kapcsolatban már gyereketek van. Ez ugye valami irtó sz*r vicc?
29/40 A kérdező kommentje:
sajnos nem vicc :( A gyereknek örülök, imádom, de a férjem egy csőd. Azt mondta ő nem ér rá azon is agyalni hogy mit csináljunk közösen.
2013. dec. 7. 21:24
30/40 anonim válasza:
Azt hittem van egy klónom aki kérdést írt ki:D én abban reménykeden hogy egyszer csak kapcsol, már nem tartom vissza a közeledő férfiakat, nem koptatom le őket (nem fekszem le senkivel), ha olyan valaki jön akibe beleszeretek, elhagyom. Addig "élvezem" páromat (szeretem:(()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!