Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tanácsot kérnék a helyzetemre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T. Katrina kérdése:

Tanácsot kérnék a helyzetemre?

Figyelt kérdés
9éve vagyunk házasok. A férjem már 5éve külföldön dolgozik, félévente tud haza jönni hozzánk. Van egy 8 éves közös lányunk. Én már ezt a helyzetet igy nem birom, szeretem, hiányzik nagyon, és rossz hogy mindenre magam vagyok, szeretném ha végleg ithon maradna! Tudja hogy szenvedek már ettöl a helyzettöl, de hiába könyörögtem ö mindig vissza ment! Az indoka az, hogy kell a pénz! Csak hogy egyre többet költ és nemtudok fére tenni sem! Ti kívülálóként hogy látjátok ezt a helyzetett?Mi lehet a megoldás?
2013. dec. 5. 09:13
1 2
 11/17 Gepi válasza:

azt pedig teljes megértem, hogy Te úgy érzed, nem ér ekkora áldozatot. Ez így is van. De ez menet közben derült ki, tehát viselni kell a következményeket és várni, készen lenni az alkalmas időre és helyzetre, amikor megoldódhat ez a probléma.

Ha a férjed nem ad rá okot, hogy nem bízz benne, akkor ne nehezítsd meg a helyzetét. A férjem h.p.- nek hívja (nem írom ki) azokat a nőket, akik nem veszik észre, mennyit güriznek értük, aztán ha nehézség adódik, akkor meg elégedetlenek, őket hibáztatják. Azt mondta, remélem én nem leszek soha ilyen. Nálunk is most nehézségek vannak, de én csendben maradok és támogatom, segítem, amiben csak tudok és reménykedem, hogy lesznek jobb idők.

2013. dec. 6. 11:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Én igazán kitartó vagyok,hisz ezt az elmúlt évek bizonyitják!Csak ha belegondolok hogy a fiatalságunk igy múlik el hogy külön vagyunk,azért ez rossz!Nagyon nehéz pozitivan hozzá állni,mikor a kisördög is bennem van!Nem szeretnék hp lenni,de lehet olykor sikerül,féltésböl,bizonytalanságból,vagy csak mert megerösitésre volna szükségem!Rossz egyedül minden apró problémával megküzdeni,nem esik nehezemre,ne érts fére,csak ilyenkor mindig eszembe jutt hogy ketten eggyüt mennyivel könnyeb lenne minden!Jól látod a pénzel kapcsolatos dolgokat is,és érthetö hogy fél az ember,hisz létezni kell és pénz nélkül nehéz!Hibáztathatnám az országot hogy nem biztosit munkahelyeket,de ez a tényeket nem változtat semmit!Sajnos,hogy családoknak kell széthullani a jobb élet reményében!Semilyen családi eseményen nem tud itthon lenni,itt a karácsony a nyakunkon,és ilyenkor még rosszabb!-A Szeretett Ünnepe!!!És távol egymástól....szomorú!!!!! :( NEHÉZ KITARTÓNAK ÉS ERÖSNEK MARADNI-NAGYON NEHÉZ!!!
2013. dec. 6. 12:41
 13/17 Gepi válasza:
Mikor tud jönni újra? Nagyon drága a hazautazása vagy kevés szabadsága van?
2013. dec. 6. 15:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Kevés szabadsága van!Félévente tud jönni 1,2hétre.Ha sikerül akkor24-én munka után elindulnak haza autóval,de 26 vissza Hollandiában dolgozik egyépként.
2013. dec. 6. 16:00
 15/17 Gepi válasza:
Akkor kb 2 hét múlva együtt lesztek. Kívánom, hogy tudjatok őszintén, szeretettel beszélni erről a problémáról, hátha közösen ki tudtok találni valamit...vagy most "csak" erőt adtok egymásnak, hogy kitartsatok a megoldás megtalálásáig.
2013. dec. 9. 14:04
 16/17 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy minden nehézség ellenére neked és a gyermeknek kellene kiköltözni. Albérlet, majd később saját lakás a megoldás. Van abban valami, hogy a férjed jól megvan egyedül is, de ez nem ide tartozik. Az szóba sem jöhet, hogy a férj jöjjön haza, mert azt biztos, hogy a kapcsolat bánja. Ha jó szakmád van, a férjed szerezzen kint neked is munkát, így hamarabb megtörténik a beilleszkedés. A kinti oktatás elég szabad tanrend szerint történik jelen van a multikulturális felfogás az iskolákban, a lány is be fog tudni illeszkedni. De, ha jól láttam, arról nem írtál, mit szeretne a férj hosszabb távon. És még egy kérdés: Mire költ annyit, amikor a közös jövőtök a tété?
2013. dec. 21. 21:15
 17/17 Gepi válasza:
Történt valami változás azóta?
2014. febr. 18. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!