Soproniak segítségét kérném! Aki tud, kérem adjon tanácsot, soproni lakásvásárlás előtt állunk, mire figyeljünk?
A közeljövőben lakást szeretnénk vásárolni Sopronban.
Sajnos csak panelra futja. Helybeliek segítségét kérném, vannak-e utcák, helyek, amiket tanácsos kerülni, mert ún. rossz környék vagy valami hasonló.
Jó árban láttunk lakásokat a Jerevánon a Juharfa utcában, IV. László Király utcában, aztán a Király Jenő (ha jól emlékszem a névre) utcában, ill. a Deák tér szomszédságában. Igaz, legtöbbje legfelső emelet, talán ezért is olcsóbbak, meg persze állapotfüggő.
Köszönöm előre is, aki tud segíteni.
A Jereván teljesen rendben van. Én itt nőttem fel, itt is lakom. Előnye, hogy minden nagyon közel van, mint egy "mini város". Van orvos, gyógyszertár, bank, posta, többféle üzlet.
A felsorolt utcák mindegyike rendben van.
Szerintem nincs igazán rossz környék a városban, persze egy "sötétebb" kocsma, vagy gázos lakóközösség azért előfordulhat.
Esetleg annyi, hogy próbáljatok olyan lakást keresni, ahol megvolt már a fűtéskorszerűsítés, ezzel sokat lehetne télen spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!