CIGIZIK a párom idebent! Mi jó a cigi füst ellen? Valami jó praktika kellene. Tudom, hogy ez nem, jó, h idebent füstöl, de sajna ez van és meggyőzhettelen szóval csak tanácsot kérek, nem kritikát!
Én is próbáltam az ecetes szivacsot, de nem használt.
A cigifüst mellett még jó büdös ecetszag is volt.
Én sem találtam semmilyen praktikát.
Napokig megmarad a cigi szaga, sajnos.
Még, ha szellőztetsz akkor is.
magyarázd el neki, h milyen igénytelen dolog a lakásban füstölni. ráadásul az összes bútor, a ruhák is bagószagúak lesznek.
én is dohányzom, mégsem esik nehezemre, hogy az erkélyen szívjam. egyrészt mert megtisztelem a páromat, hogy nem az arcába fújom a füstöt, másrészt pedig becsülöm annyira a lakásomat, h nem amortizálom le ilyen balgasággal.
vegyél valami légtisztító berendezést, és nyújtsd be neki a számlát.
Kint a konyhába meglehet engedni de a szobába semmiképp mert baromi büdösek lesznek és a kátrány nikotin mind rárakódik ami egy ragacsos vmi és alig lehet lemosni!
Ráadásul azok a TV készülékek amikbe még sorkimenővan azok magukhoz szívják a füstöt ami később zárlatot okoz benne, lényegébe "megfolytja" a készüléket, az elektrosztatikus készülékek is így működnek nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!