Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ennyire durva, és emiatt nem érzi azt, hogy számít nekem?
27 éves vagyok, és a feleségem is, 1 éve vagyunk házasok, 3 éves a kapcsolat.
Őszintén meg is mondtam neki, nekem szükségem van éves szinten úgy 4-5 alkalomra, amikor a haverokkal vagyok, és ő nem jön velem.
Állandóan ezen megy a vita, hogy ez nem normális, és lesz.arom őt, normális párok mindenhova együtt mennek.
De könyörgöm, éves szinten 4-5 alkalomról van szó, és ami a legdurvább, hogy nem szórakozóhelyre megyek, hanem haver lakásán vagyunk 3-4-en gyerekkori haverok, és pókerezünk, beszélgetünk, ennyi.
Felőlem ő nyugodtan elmehetne ilyenkor, nem zavarna nyilván. Amit megjegyeznék még, ha a barátai benne vannak, akkor el is megy. Ilyenkor persze hallgathatom, hogy nem normális a kapcsolatunk, de az is érdekes, hogy ha annyira nem normális, hogy nélkülem megy el, akkor miért megy el, de ez már más tészta, akkor otthon kéne várnia, nem elmennie, hiszen neki ez nem normális. Nyilván nem várom el, hogy otthon üljön, de ha hű maradna magához, akkor nem menne el nélkülem, akkor mégiscsak el tud menni nélkülem, másnap meg mártírkodik, mikor ugyanúgy elment nélkülem.
Mi az, hogy nem enged el? :D
Mész és kész!
Házasság előtt is ez volt?
Kollégám éppen most van válófélben a feleségétől hasonló okok miatt. A különbség annyi, hogy ott az asszony otthonülős és ezt várná el a férjétől is. Pár napja a kollégám összecsomagolva találta a holmiját, egy három oldalas levéllel egyetemben, amiben summa summarum az állt, hogy döntse el mi a fontosabb neki, a család vagy az állandó bulizás.
A gond az, hogy az állandó bulizás azt jelenti, hogy három hetente még egy munkatársunkkal egyetemben elmegyünk egy sör mellett úgy másfél órára biliárdozni. Asszonykának úgy látszik ez nem fér bele. A munkatársam erre azt kapta, hogy neki minden nap munka után otthon van a helye, és hogy ne merje "ilyenekkel" (kedves, végülis egész tavalyi évben ingyen korrepetáltam a fiát matekból) jól érezni magát.
Ja igen, kollégám úgy döntött nem papucskodik és otthagyta. Az asszony most a fiukkal próbálja zsarolni. Szerintem ennek leginkább szegény gyerek szívja meg a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!