Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben gáz lenne, ha a férjemre hallgatnék?
Még GYED-en elkezdtem egy kis vállalkozás-féleséget. Elég sok munkával jár, de nagyon szeretem csinálni, és valamennyi pénzt is hoz a konyhára, de egyrészt nem annyit, mint egy fizetés, másrészt kockázatos (veszteséggel nem jár, de előfordulhat, hogy egy munkára nem találok vevőt). A férjem azt szeretné, ha a GYED/GYES lejártával is ezzel foglalkoznék, mondván, eleget keres ahhoz, hogy ezt megengedhessem magamnak. De én úgy érezném, hogy a család rovására önmegvalósítok, és azt nem szeretném. A munkát magát viszont imádom, teljes lett tőle az életem.
Egyelőre még van időm dönteni, még jó darabig itthon leszek, addig akár be is indulhat rendesen a dolog, és akkor a kérdés tárgytalan. De ha így marad, és kb egy közmunkás fizetést tudok vele összehozni havi szinten... Ti mit tennétek a helyemben?
Időigényes dologról van szó. Persze, csinálnám mellette is, de nem mindegy, hogy napi hat-nyolc órában végezhetem, vagy suttyomban kettőben, alvás helyett.
Ha visszamegyek dolgozni, akkor sem hagyom abba, ez számomra egyértelmű, de sokkal nehezebb lenne.
Esetleg keress részmunkaidős állást, és mellette jobban tudsz foglalkozni a vállalkozásoddal. Így a te lelked is megnyugszik, hogy nem a család rovására önmegvalósítasz, de tudsz foglalkozni eleget azzal, amit szeretsz. És ha tényleg megengedhetitek ezt magatoknak, akkor szerintem ez a legjobb megoldás. :)
Persze ha belefér neked teljes munkaidó mellett is, hát csinálhatod úgy is, de ha így nem az igazi, akkor mehetsz részmunkaidőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!