Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy a feleségetek/párotok átnézte az emailjeidet, vagy a facebookos üzeneteket? Mi a véleményetek erről? Létezik házasságon belül olyan intim szféra ami csak az egyénre vonatkozik?
Mennyire fair eljárás ez? Kérdezem ezt abban az esetben is ha nincs félni, vagy takargatni való.
Én spec megbízok a páromban, eszembe sem jutna megnézni a leveleit. Mondhatnám nem is érdekel. Kivételt képezne az, ha gyanúm támadna vele kapcsolatban.
Én most ÍGY jártam. Egy ismerősömmel egy engem érintő ügyben leveleztem, amit a párom amúgy sem ért meg. Teljesen más véleményen van. Nem akartam, hogy azt lássa, hogy a dolog ennyire bánt és foglalkoztat, ezért levelezgettem az ismerősömmel. Amúgy nincsenek titkaink egymás előtt, ezért nem használok titkos levelezést.
Tudjuk egymás jelszavait pl. e-mail fiókhoz, mert sokszor egymást kértük meg, hogy nézzük meg egymás leveleit.
De nem szoktam nézni a leveleit. Persze, ha gyanúm támadna, akkor valószínűleg megnézném.
Volt, hogy láttam, hogy nézi a telefonomat, de nem érdekelt, mert nincs titkolnivalóm.
Szóval mi hozzáférünk egymás dolgaihoz, nincs titok, bár nem szoktuk rendszeresen nézegetni, de éppen belenéz valamibe nem zavar.
Ilyen munkahelyi ügyben meg amit írtál szerintem nem baj, ha látja, végül is nem titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!