Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy a feleségetek/párotok átnézte az emailjeidet, vagy a facebookos üzeneteket? Mi a véleményetek erről? Létezik házasságon belül olyan intim szféra ami csak az egyénre vonatkozik?
Mennyire fair eljárás ez? Kérdezem ezt abban az esetben is ha nincs félni, vagy takargatni való.
Én spec megbízok a páromban, eszembe sem jutna megnézni a leveleit. Mondhatnám nem is érdekel. Kivételt képezne az, ha gyanúm támadna vele kapcsolatban.
Én most ÍGY jártam. Egy ismerősömmel egy engem érintő ügyben leveleztem, amit a párom amúgy sem ért meg. Teljesen más véleményen van. Nem akartam, hogy azt lássa, hogy a dolog ennyire bánt és foglalkoztat, ezért levelezgettem az ismerősömmel. Amúgy nincsenek titkaink egymás előtt, ezért nem használok titkos levelezést.
A kérdéseidre válaszolva:
Nem fordult elő, de tőlem megnézhetné, csak valószínűleg nem érdekli. Facebook-on nem vagyok. Nincs erről véleményem, mert nincs jelentősége annyira, hogy legyen. Biztos létezik ilyen magánszféra, de részemről nem tudom belevenni az ilyen apróságokat.
Fai nem fair... teljesen mindegy, semmilyen emócióm nincs ezzel kapcsolatban.
Egyedül a GYK-t szégyellném előtte, persze ezt is elolvashatná, csak néha még én is hülyének érzem magam, amiért egyáltalán beregisztráltam ide... :-D Ki érti ezt?
Kedves 13-as.
Szerintem nincs semmi probléma a kapcsolatunkkal. Örülök, hogy két mondatban elintézted.
A 11-esnek lehet, hogy igaza van de szerintem azért beszéltem meg a dolgot az ismerősömmel inkább, mivel nem akarok a párommal vitázni. Nekem is lehet saját véleményem szerintem.
Tisztelt 15,
Igazad van, lehet érdemes lenne ezen kicsit elgondolkodnom.
Köszi
Nálunk mindenkinek külön gépe van, mivel munkaeszköz.
Eszünkbe sem jutna a másikába belenézni, még bekapcsolni sem.
Bármikor belenézhet a levelezéseimbe és a facebookomba is. Nőként mérnök vagyok, így az egyetemről szerzett barátaim és a kollégáim is 90%-ban férfiak. Tudja, hogy szoktam velük beszélgetni, tartom velük a kapcsolatot így diploma után, illetve munkaidőn kívül is, ez nyílt titok. Esetleg lehet olyan dolog a levelezéseinkben, ami róla szól, vagy éppen félreértheti, mert nem ismeri az egész sztorit, de tudja, hogy kik az állandó személyek az életemben és kik a jöttmentek, így az állandókat tiszteletben tartja. Hébe-hóba beleolvas egyikbe másikba, de nem zavar, mert nincs rejtegetni valóm, így egyre ritkább, hiszen látja, hogy semmi olyat nem teszek, amit nem kéne. Mostmár ezeket a személyeket tiszteletben tartja annyira, hogy nem olvassa el a tőlük érkezett leveleket.
Ki sem szoktam általában jelentkezni sehonnan, mert minek? Nem tartom intim dolognak sem ezt, sem pl. a másik telefonját, amit ugyanúgy felvehet bármikor, felőlem túrhat is benne, ha neki az esik jól, bár nem teszi, én sem szoktam az övében.
Egyébként talán én azért találom természetesnek, hogy megteheti mindezt gond nélkül, mert tudom, hogy fordított esetben nekem is bökné a csőrömet, hogy a párom életében szinte csak nők vannak jelen haverokként és barátokként. Nekem is jól esne meggyőződni arról, hogy nincs miért aggódnom, így elfogadom az ő érzéseit és gondolatait is ezzel kapcsolatban!
Kapcsolatunk elejèn volt, hogy ilyet csináltam, de azèrt x èv elteltèvel màr eszembe sem jutna.
De règen rossz lenne ha a munkahelyi problèmânkat nem tudnànk megbeszèlni.Nem mindig èrtek vele egyet, kìvülàllòkènt mâskèpp làtok- làt dolgokat.
Dehogy emiatt titkolozzunk, rossz a kapcsolatotok ês nem csak a magànszfèra hiànya miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!