Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akinek az egész családja ellenezte a párválasztását, de nem hallgatott rájuk, és később kiderült, hogy a családnak volt igaza?
Gondolok itt arra, hogy esetleg évek múlva jöttetek rá, hogy valójában milyen a párotok? Volt-e olyan, hogy az egész családotokat gyűlölte a házastársatok, tett ellenük, de nem vettétek észre, és nem hittetek a családotoknak, mert inkább a férjeteket/feleségeteket védtétek?
Mennyi idő után és mitől nyílt fel a szemetek?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Nem én vagyok ilyen helyzetben, hanem a testvérem, és borzasztó látni az egészet. Nem értem hogy nem nyílt még ki a szeme.
Egyszer én is voltam ilyen helyzetben, de az csak 5 hónapig tartott. Nem bírtam elviselni, hogy utálja a családomat, és pocskondiázza őket (meg engem is). Utólag látom, hogy összejönni is hiba volt vele, de ki kellett ismernem, és ennyi ideig tartott amíg rájöttem, hogy menthetetlen (és meg is utáltam azokért amiket tett).
10-es válaszoló! Hasznos volt a gyerek szemszögéből olvasni a történeted. Megkérdezhetem, hogy mikor jöttél rá, hogy apukád részéről nem volt jó választás az anyukád? Valahogy úgy érzem, hogy tesóméknál is ez lesz, hogy a gyerekek is rá fognak jönni, hogy az anyjukkal valami nagyon nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!