Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfinak elég egy nő egész életében?
Ha a sex jó akkor miért csalna meg?
Az hogy egy férfinak elég-e egy nő az életében az sok mindentől függ de a fő dolog a férfi személyisége.
Mi lassan 20 éve vagyunk együtt,páromnak én voltam az első (nekem nem ő).Sokat beszélgettünk erről,mindig azt mondja,hogy miért érdekelné más,mikor tőlem megkap mindent,én vagyok a társa,nekem bármit elmondhat ami épp érdekli (aztán legtöbbet kipróbáljuk,ha nincs ellenemre).
De esze ágában sincs más nő után nézni,körülöttünk legtöbb kapcsolat nem működik,partnertcserélgetnek,stb,ő ilyet nem akar.
Neki elég leszek én örökre.
(de előtte ahány férfivel voltam,mind olyan volt,hogy egy nő azóta se elég egyiknek se)
Férfitől és kapcsolattól függ. Ha minden téren jól működik a kapcsolat, ha hűséges típus a férfi és szeret is, akkor kevés a valószínűsége, hogy megcsal.
Nagy tévedés, hogy ha jó a szex, akkor nem csal meg! Ha olyan típus, lehetsz akármilyen lepedőakrobata, félrelép vagy kalandvágyból, vagy kíváncsiságból, vagy hajtja a vére. Vagy éppen ha ellaposodik a kapcsolat, vagy érzelmileg nem azt kapja, amit akar.
Mar bocs, de a nyomik nem érik be eggyel. Az igazi férfinak csak egy nő kell, akit szeret.
"össze-vissza ke*élni tud a macskám is" 23/f
Egy szóval ne mondtam hogy többet szeret meg egyszerre szeret többet csak azt hogy egy igazi férfinek ki kell élnie magát. Ha korán alapít családot akkor is elő fog jönni. Az ilyen kis nyomiknál mint te meg nem mert ha akarnának sem tudnának felszedni egy másik nőt.
Nah, megjelent az első menö 8as képében.
Jajj már ne csapd a zajt. Szerinted miért lettél lepontozva? Az is egy élet forma (feltételezem), amit te csinálsz "nőröl-nőre", valakinek azokkal a nőkkel is kell foglalkoznia. Hajrá. Gondolom jól pofára lettél ejtve. Ez van. Leszek a "kis nyomi" ha te igy hívod, de jó nekem így. Én nem irigyellek mert te vagy a "nagymenő", inkabb picit még sajnallak is. Ne félj, idővel te is talász egy magadnakvaló nőt és akkor te is kis nyomi leszel majd.
peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!