Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek egy férfinak elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfinak elég egy nő egész életében?

Figyelt kérdés
7éve vagyunk egytt a párommal.Én voltam neki az első.Már van 2 gyrekünk is.De mostanában nem a legjobb a kapcsolatunk.Szerintetek megcsalhat?Hogy venném rajta észre?És van olyan egyáltalán,hogy nem akar más nőve is lenni?A szex amúgy elég jó köztünk,abban nagyon passzolunk.
2013. jún. 20. 13:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja; van, akinek tökéletesen elég.
2013. jún. 20. 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha olyan a nő (normális, nem hisztérika + és igen, szexis is), a szex is jól működik, és passzolnak egymáshoz a felek (gondolkodásmód, ízlés, stb), akkor miért ne lehetne elég?:) Persze, fontos, hogy ne legyen alapból egy csélcsap a pasi se, de egy normális férfi, ha megkap egy ilyen nőt, kötve hiszem, hogy elengedné. Én hiszek benne, hogy egy megfelelő kapcsolatban igenis fenn lehet tartani a tüzet a végéig. Mármint, ha maximálisan odafigyelünk a kapcsolatra és egymásra. :)

Persze vannak esetek, amikor a nőben is minden tökéletes, mégis dobja a férfi. De legalább akkor kiderül, hogy nem ez a férfi volt a neki való tökéletes pár, ennyi.

A hisztis, veszekedő, őket elnyomó, diktátor jellegű, besavanyodott, és esetleg ápolatlan, már nem túl vonzó nőket viszont tényleg hamar megcsalják.

Remélem érthető, amit ki szeretnék fejezni. :D

2013. jún. 20. 21:07
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó: a túl papucs nőket csalják meg először.

véleményem: A jóképű, sikeres férfi ha megmarad egy nő mellett, mert olyan a személyisége, számomra csak ez a férfi.

2013. jún. 21. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem volt túl egyértelmű a leírásom, én egy független gondolatokkal és véleménnyel rendelkező nőre gondoltam, egészséges mértékben, olyanra, aki nem telepszik rá a másikra, nem nyomja el, illetve őt sem lehet elnyomni. De mondom valakinek semmi se elég jó, szóval olyankor tökmindegy úgyis.
2013. jún. 21. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!