Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek segít a férjetek otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek segít a férjetek otthon?

Figyelt kérdés
dogozik ő én meg itthon vagyok 3 gyerek és háztartás - a legkisebb 2 hónapos. nem várok el semmit és megcsinálok mindent. sok mindenkitől hallom látom hogy a férje segít neki. bunkóság az ha mondjuk épp nem dolgozik szombaton akkor ne kelljen a boltba vinnem 3 gyereket csak elszaladjak gyorsan - nem akarok órákig flangálni...műtötték a csuklóm így még nehezebb vinnem a hordozót.vagy foglalkozzon a kicsivel amíg elmosogatok? őszinte pozitív vagy negatív (ezt is lehet normálisan)válaszokat várok, nem lehurrogást.
2013. nov. 25. 07:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Mennyi idős a másik két Gyerek? Velük tudott mit kezdeni ilyen picin? Mert tudod a férfiak ilyenkor még nem tudnak általában bánni úgy a dolgokkal,majd csak ha nagyobbak lesznek,akkor tudnak mit kezdeni Velük (mondom általában). Ha a nagyobb Gyerekekkel már jobban elvan,akkor próbálj meg csak azokkal kapcsolatban segítséget kérni,azt lehet,hogy szívesebben meg is teszi és nem adja fel 5 perc után.Magadra kötheted a kicsit hordozókendőben is,míg elmégy a boltba a két nagyobbal meg addig elvan otthon (már ha jól gondolom,hogy ez a "baj").

Amellett meg irigyellek,hogy az Életetek ilyen szép szakaszban van.Értékeld,hogy Neked semmi másra nincs dolgod,csak egyben tartani a Családotokat és otthonról "vezérelni" mindent.Élvezd ki ennek minden örömét az árnyoldalaival együtt.Mert majd lehet,hogy eljön az az idő,amikor még ezeket az "árnyoldalakat" is visszasírod és tényleg idézőjelessé válik.Ezt most teljesen jó értelemben írtam.

2013. nov. 25. 10:11
 12/16 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm. nem vagyok lusta mikor 2 gyerek volt akkor 3 műszakban dolgoztam, a pici miatt vagyok most itthon és imádom ezt, csak néha elkeseredek egy kicsit - már profin tudok 3 perc alatt este 11kor fürdeni, :-D az a főzést nem tudom elcsalni mert enni kell adjak a nagyobbaknak - 5 és 7 évesek, segítenek ők is sokat. oviba iskolába is úgy megyünk hogy ha esik ha fúj összepakolom mindhárom gyereket és viszem őket - hála Istennek van autónk így nem kell gyalogoljak...
2013. nov. 25. 10:20
 13/16 anonim ***** válasza:
67%

Nekem még nincs gyerekem, de egyértelműnek tartom, hogy ha otthon leszek én csinálok meg mindent, kivéve a nehéz fizikai munkát (pl. fával fűtűnk, dombnak felfele kell füvet nyírnunk és hasonlók).

Szerintem viszont az, hogy vigyázzon néha a gyerekre alapvető dolog, nem extra kérés. Az apróságokat is megcsinálhatja néha, pl. elindíthatja a mosogatógépet vagy kipakolhatja, bekapcsolhatja a szárítógépet, mosógépet, leviheti a szemetet munkába menet, stb. Bevásárláskor a nehéz szatyrokat felhozhatja...

Olyan férfival nem hiszem, hogy együtt maradnék, aki a gyerekeire való vigyázást "bunkóságnak" és tehernek titulálná...

2013. nov. 25. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vársz túl sokat, a baj az, ha a férjed nem így látja. Valószínű, hogy nem is fogja.

Nálunk akkor is segített a párom mindenben, amikor itthon voltam az egy szem gyerekünkkel.

Most is sokat segít, pedig elképesztő munkarendje van. 15-16 órát van távol naponta, és akkor kel fel, amikor mások a legmélyebben alszanak. ennek ellenére hétvégén szó nélkül csinálja a kerti munkákat, ha rossz az idő, segít a lakásban. Ő ezt örömmel csinálja, igénye van rá. Így sokkal több időt tudunk együtt tölteni, és igazából ez az, amire a legnagyobb igénye van, és belátta, hogy ez csak így kivitelezhető.

2013. nov. 25. 12:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem bunkóság, teljesen normális igény lenne.... Megkérdezném a párodat, hogy a gyerekek csak hozzád tartoznak-e vagy őhozzá is? Borzasztó, amikor egy "férfinek nevezett valaki" (bocs, hogy ezt írom, de a szememben ez) csak megcsinálja a gyereket, aztán minden mást lesz.r vele kapcsolatban.
2013. nov. 25. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs gyerekünk, és dolgozunk mindketten, de bevásárolni pl. mindig együtt szoktunk. Egyébként anno a szüleim is mindig együtt csinálták, szóval nekem fura, hogy miért mész te egyedül 3 gyerekkel boltba? Tiszta idegesítő lehet...

Ami az egyebeket illeti, mivel te vagy otthon, gondolom elvárja, hogy megcsináld, de ez nem jelenti azt, hogy mikor mindketten otthon vagytok mindent neked kéne csinálnod... Bár anyukám mindig azt mondja, hogy a pasik hajlamosak elkényelmesedni, míg a nők gyesen vannak, és hajlamosak úy is maradni, úgyhogy ügyesnek kell lenni. Szerintem ne hagyd magad ennyire palira venni.

2013. nov. 26. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!