Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek segít a férjetek otthon?
Mennyi idős a másik két Gyerek? Velük tudott mit kezdeni ilyen picin? Mert tudod a férfiak ilyenkor még nem tudnak általában bánni úgy a dolgokkal,majd csak ha nagyobbak lesznek,akkor tudnak mit kezdeni Velük (mondom általában). Ha a nagyobb Gyerekekkel már jobban elvan,akkor próbálj meg csak azokkal kapcsolatban segítséget kérni,azt lehet,hogy szívesebben meg is teszi és nem adja fel 5 perc után.Magadra kötheted a kicsit hordozókendőben is,míg elmégy a boltba a két nagyobbal meg addig elvan otthon (már ha jól gondolom,hogy ez a "baj").
Amellett meg irigyellek,hogy az Életetek ilyen szép szakaszban van.Értékeld,hogy Neked semmi másra nincs dolgod,csak egyben tartani a Családotokat és otthonról "vezérelni" mindent.Élvezd ki ennek minden örömét az árnyoldalaival együtt.Mert majd lehet,hogy eljön az az idő,amikor még ezeket az "árnyoldalakat" is visszasírod és tényleg idézőjelessé válik.Ezt most teljesen jó értelemben írtam.
Nekem még nincs gyerekem, de egyértelműnek tartom, hogy ha otthon leszek én csinálok meg mindent, kivéve a nehéz fizikai munkát (pl. fával fűtűnk, dombnak felfele kell füvet nyírnunk és hasonlók).
Szerintem viszont az, hogy vigyázzon néha a gyerekre alapvető dolog, nem extra kérés. Az apróságokat is megcsinálhatja néha, pl. elindíthatja a mosogatógépet vagy kipakolhatja, bekapcsolhatja a szárítógépet, mosógépet, leviheti a szemetet munkába menet, stb. Bevásárláskor a nehéz szatyrokat felhozhatja...
Olyan férfival nem hiszem, hogy együtt maradnék, aki a gyerekeire való vigyázást "bunkóságnak" és tehernek titulálná...
Szerintem nem vársz túl sokat, a baj az, ha a férjed nem így látja. Valószínű, hogy nem is fogja.
Nálunk akkor is segített a párom mindenben, amikor itthon voltam az egy szem gyerekünkkel.
Most is sokat segít, pedig elképesztő munkarendje van. 15-16 órát van távol naponta, és akkor kel fel, amikor mások a legmélyebben alszanak. ennek ellenére hétvégén szó nélkül csinálja a kerti munkákat, ha rossz az idő, segít a lakásban. Ő ezt örömmel csinálja, igénye van rá. Így sokkal több időt tudunk együtt tölteni, és igazából ez az, amire a legnagyobb igénye van, és belátta, hogy ez csak így kivitelezhető.
Nekünk nincs gyerekünk, és dolgozunk mindketten, de bevásárolni pl. mindig együtt szoktunk. Egyébként anno a szüleim is mindig együtt csinálták, szóval nekem fura, hogy miért mész te egyedül 3 gyerekkel boltba? Tiszta idegesítő lehet...
Ami az egyebeket illeti, mivel te vagy otthon, gondolom elvárja, hogy megcsináld, de ez nem jelenti azt, hogy mikor mindketten otthon vagytok mindent neked kéne csinálnod... Bár anyukám mindig azt mondja, hogy a pasik hajlamosak elkényelmesedni, míg a nők gyesen vannak, és hajlamosak úy is maradni, úgyhogy ügyesnek kell lenni. Szerintem ne hagyd magad ennyire palira venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!