Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek segít a férjetek otthon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek segít a férjetek otthon?

Figyelt kérdés
dogozik ő én meg itthon vagyok 3 gyerek és háztartás - a legkisebb 2 hónapos. nem várok el semmit és megcsinálok mindent. sok mindenkitől hallom látom hogy a férje segít neki. bunkóság az ha mondjuk épp nem dolgozik szombaton akkor ne kelljen a boltba vinnem 3 gyereket csak elszaladjak gyorsan - nem akarok órákig flangálni...műtötték a csuklóm így még nehezebb vinnem a hordozót.vagy foglalkozzon a kicsivel amíg elmosogatok? őszinte pozitív vagy negatív (ezt is lehet normálisan)válaszokat várok, nem lehurrogást.
2013. nov. 25. 07:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális igény, sőt az lenne a legjobb, ha ő maga szeretne a gyerekekkel lenni kicsit. Az is elvárható, hogy ha éppen nincs dolga, neked meg ezer van akkor segít, hogy többet lehessetek így együtt. Az is elvárható, hogy hétköznap a gyerekekkel foglalkozzon, mint apa.

Az is, hogy a tányért a mosogatóba tegye, ne a pultra, és hogy kaparja ki a maradékot belőle, ha nem ette meg mindet. A gatyáját pedig ne a szoba közepén dobja le.

2013. nov. 25. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Elvárható igen, még akár az is, hogy néha flangálni menj.

Én mindent megcsinálok még a pultról is leszedem a tányért, cserébe néha ihatok egy kávét barátnőkkel.

mondjuk nálunk belülről fakadó igénye van rá, hogy foglalkozzon vele.

Gondolom az alapja ez a dolognak.

Szóval ha nincs más segítségetek, akkor azért elvárható lenne, hogy legalább boltba mehess vagy együtt menjetek.

Gondolom az is jól jönne...

2013. nov. 25. 08:22
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Igen, ha látja, hogy valami nincs meg segít.

Pedig én is itthon vagyok, és még gyerek sincs.

Az a minimum, amit elvárnék, hogy a gyerekeivel doglalkozzon a férjem, hiszen az apjuk. És ne "segítésnek" vegye, hanem örömteli illanatoknak, amit a gyerekeivel tölt.

Még keveset is vársz el a párodtól szerintem.

Mit mond a férjed erre? Fel merted neki vetni?

2013. nov. 25. 08:24
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk ez nem is kérdés.

Leegyszerűsítve: reggel apuka elmegy, anyuka itthon marad. Apuka 8 órát dolgozik a munkahelyén. Anyuka 8 órát dolgozik otthon. Apuka hazajön. Igazságos az, ha apuka leül a TV elé, anyuka meg nyomja tovább az ipart?

3 gyerek felügyelete, nevelése és egy lakás rendben tartása is van olyan nehéz, mint egy irodai munka. Nem hinném, hogy az anyára kell, hogy szakadjon minden, csak azért, mert ő nem visz haza pénzt...

2013. nov. 25. 08:32
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Alapból házimunkát is csinál amit kérek,bár most hogy itthon vagyok maximum olyat kérek,amit nekem nehezebb (függöny fel-levétel,szerelgetős dolgok),mert 60m2-en nincs annyi házimunka gyerek mellett sem.

Viszont ha hazajön,akkor sokszor viszi ki a fiunkat,tanitja focizni (másfél éves),én tudok menni ahova szeretnék.

Bevásárolni viszont együtt szoktunk,ők ketten tolják nekem a bevásárlókocsit szorgalmasan.

2013. nov. 25. 08:44
 6/16 A kérdező kommentje:
persze, felvetettem :-) és igen segít, hogyne. utána 5 perc múlva ideadja az üvöltő babát - tehetem tisztába stb. és ezzel le is vagyok tudva, ha meg morgok ezért akkor jön az hogy ő meg egész nap dolgozik és ettől meg én érzem magam bunkónak....
2013. nov. 25. 09:09
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Ennek természetesnek kellene lennie.

Szerencsére a férjem úgy működik, hogy neki szüksége van arra, hogy a gyerekeivel foglalkozzon. Akár úgy, hogy játszanak, akár úgy hogy porszívóznak vagy nyáron a kertben turkáltak (1,5 és 4 évesek). Én meg addig csinálok, amihez kedvem van: főzök, vasalok, boltba megyek, fürdök, stb. Amit tudok úgyis megcsinálom hétközben, de mindig akad valami hétvégére, amibe jó ha besegít. Tegnap pl terelgette délelőtt a gyerekeket, játszottak, porszívóztak én meg addig nyugodtan tudtam főzni, ami meg nekem kikapcsolódás.

2013. nov. 25. 09:09
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Én is itthon vagyok,a férjem dolgozik.2 gyereket nevelünk.Nálunk például az a szokás alakult ki,hogy Ő tanul a naggyal esténként,ha németről vagy földrajzról van szó.A kicsinek is Ő mondja az esti mesét.Ha hétvégén az udvaron avn dolga,akkor viszi a kicsit is magával,és minden vasárnap este Ő porszívózza fel az egész lakást.Bevásárolni mindig együtt jár a család péntek este,és vasárnap este,amikor az egész heti kaját megvesszük.
2013. nov. 25. 09:18
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Javaslat

1 nap, amikor ő szabadnapos...

Megbeszélitek, hogy ma ő" anya", te elmsz tthonról, pont annyi időre, mint amíg ő dolgozik...

Amikor hazajössz legyen az meg, amit te is meg szoktál csinálni...

Semmt sem kell kérdezned..mondanod ha hazamérsz

Rendbeteszed a káoszt ami maradt a férjed után...hidd el ezek után nem lesz majd annyira nagyra magával, hogy ő dolgozik...

Sokszor aki nincs otthon el sem tudja képzelni milyen ez..

2013. nov. 25. 09:22
 10/16 anonim ***** válasza:

Bar en dolgozok es 1 gyerekunk van,a ferjem termeszetesen segit.Amikor fozok megterit,salatat vag,utana leszedi az asztalt es elmosogat.Eljar bevasarolni,rendet rak,kitakaritja a hutot,konyhabutort stb.Porszivozni,felmosni,agyazni es mosast inditani nem szokott,viszont rendszeresen vasal es port torol.Ha takarit,akkor sokkal alaposabban csinalja mint en.

Nalunk alapveto,hogy en is eljarok sportolni,baratnommel kavezni,vasarolgatni,addig pedig a ferjem vigyaz a fiamra.

O is eljar sorozni,kavezni a barataival,bar mi mindig kerdezzuk egymastol,hogy a masiknak van-e kedve jonni.

Szerintem ez a termeszetes,nem pedig az,hogy te viszed magaddal a 3 gyereket a boltba,mig a ferjed otthon ul.

Te csak minimumot varnad el a ferjedtol.Ha nem hajlando semmiben segiteni,akkor kezdd fokozatosan.Elmehettek egyutt bevasarolni,legkozelebb pedig amikor mosogatas kozben atnyujtja neked a babat,folytathatja o a mosogatast.

2013. nov. 25. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!