Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál ha a mennyaszonyod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a mennyaszonyod kapna egy férfitól egy csokor rózsát?

Figyelt kérdés
Van féltékenykedésre ok?
2013. nov. 24. 20:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg azok igen ostobák, akik egy szülinapi virág miatt képesek ekkora hisztit csapni, és egy alapjában jól működő kapcsolatot a sutyba dobni. Férfi vagyok, és a párom hozott már haza a munkája soron nem kevés virágot, mivel már évek óta dolgozik ott, így tudnak egymás ünnepeiről. Én elkísérem bort, vagy pezsgőt venni , hogy tudjon a férfiaknak mit venni (a párom egyáltalán nem iszik alkoholt), ő pedig elkísér bonbont, vagy virágot venni, mert én pedig ehhez vagyok hülye. De mivel adunk az EMBERtársainknak ajándékot, így tök egyértelmű, hogy mióta összejöttünk, orrba-szájba csaljuk egymást. :)
2013. nov. 25. 00:29
 22/24 anonim ***** válasza:
tud mit vinni ... *
2013. nov. 25. 00:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Ez rengeteg dologtól függ.

Leginkább a kapcsolatunktól(adott-e okot előtte féltékenységre)

"Csak úgy" kapta?

Kitől kapta?

Hogyan fogadta?

Elmondta-e?

Az, hogy valaki közeledik egy nőhöz semmi, egy virágcsokrot elfogadn is semmi..bunkóság visszautasítani.

Tehát azt neked kell látnod, hogy a menyasszonyod hogy viszonyul ehhez a dologhoz.

Biztosan nem örülnék neki, ha űgy érezném közelenési szándékkal kapta, ezt ki is fejteném a menyasszonyomnak.

2013. nov. 25. 08:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem ad féltékenykedésre okot, és kicsit paranoiás vagy.

Mi a gond azzal, ha valaki a szüli napjára virágot kap?

Együtt éltek? Akkor hogy hogy nem vetted észre a virágot?

Ha pedig külön éltek még, akkor minek számolna be minden egyes virágról, amit kap egy alkalomra?

Ha összeházasodtok, akkor az is baj lesz, ha egy férfi köszön neki?

2013. nov. 25. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!