Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a mennyaszonyod kapna egy férfitól egy csokor rózsát?
HÁt ne haragudj kedves 10-es, de egy szép virágot (főleg cserepeset) akkor sem dobnék ki, ha a szomszéd utcai csövestől kaptam volna.
A megcsalásnak köze nincs a virágokhoz! Nem egyszer kaptam már virágot életemben ismerősöktől, munkatársaktól, mert nem tudták mit adjanak szülinapra, névnapra, és ilyenkor virág vagy csoki mellett döntenek nőnek. Nem utasítom vissza attól, hogy férjnél vagyok. Az udvarlásnak és a névnapi/szülinapi ajándékoknak közük nincs egymáshoz, és ezt minden épeszű ember tudja...
10. Válaszoló:
Egyrészt a 10 napos ismeretség nem sokat jelent, hogy egy CSEREPES rózsát vesz valaki - ugyanis ez az egyik legolcsóbb virág.
Másrészt ha véletlen hallotta/tudta meg, hogy a nönek születésnapja van, akkor azt vesz neki, amit elöször meglát és valamennyire belefér
Harmadszor, TE minden egyes virágról vagy apró ajándékról részletesen leltárt vezetsz a párodnak? Mert én nem, maximum ha rákérdez, hogy honnan van, akkor megmondom,hogy egy ismerös adta, de - amennyiben az az ismerös nem különösebben fontos számomra - nem részletezem, hogy ki az.
Negyedszer én soha semmilyen virágot NEM DOBOK ki, mert az egy élölény!
Hú, 10-es, te tényleg nagyon utálod a virágokat. :D
Basszus emberek, itt egy hülye cserepes virágról van szó, amit a Lidl-be már 599-ért lehet venni. :D Ne csináljunk már ebből ekkora ügyet.
Egyébként én sem dobnám ki, és nem is utasítanám vissza. Ez a "10 napja ismerem" dolog pedig elég hülyén hangzik...Biztos, hogy így mondta a menyasszonyod, nem úgy hogy nemrég ismerte meg, vagy egy ideje ismeri?
Nem lehet, hogy költői túlzásokba esel? :)
HA a "10 napja megismert" valaki történetesen munkatárs vagy valami hasonló (munka)kapcsolat van köztük, akkor már az ELSÖ napon illik születésnapra valami apróságot adni - és a cserepes rózsa tipikusan az, hogy nem drágább, mint egy egyszerü vágott virág, csak több értelme van.
A kérdésre: HA ENNYIRE nem bízol meg a menyasszonyodban és ilyen féltékeny vagy, akkor jobb neki, ha nem megy hozzád.
#10, ha nekem azt mondaná a párom, hogy egy élőlényt (állatot, élő növényt) dobjak ki az ő kedvéért, az valszeg a kapcsolatunk utolsó napja lenne, mert tudnám, hogy rosszul választottam, tévedtem. (mondom férfiként)
Másfelől meg én is vettem már úgy virágot nőknek szülinapra, hogy aznap ismertem meg őket, és meghallottam, hogy szülinapjuk van... a dolgot úgy hívják, hogy udvariasság.
Ha a párom jönne haza úgy egy cserepes növénnyel, hogy kapta ajándékba, akkor meg segítenék neki helyet találni... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!