Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a mennyaszonyod kapna egy férfitól egy
csokor rózsát?
A menyasszonyod részéről nem. Sok beteg hapsi van ám. Nekem az exem évekkel a szakításunk után is rózsát hordott néha a lábtörlőmre, holott szóba sem álltam vele...
2013. nov. 24. 20:07
A menyasszony reakciójától függ, hogy van-e ok féltékenykedésre. Ha örül neki, őrzi a csokrot, akkor igen, van rá ok. Ha kidobja, vagy jelentéktelennek véli a dolgot, akkor semmi ok féltékenykedni szerintem. Milyen alkalomra kapta? Mit mondott a menyasszonyod?
2013. nov. 24. 20:11
ezek szerint hazavitte és el is mesélte neked... ha lenne mit titkolnia hidd el a csokrot is eltitkolta volna :) gondolom én...
2013. nov. 24. 20:12
Persze, ezzel csak az a baj hogy jön a kérdés hogy ha nincs semmilyen alkalom (szülinap) akkor miért a rózsa? Ha meg vörös akkor pláne. Vissza is lehet ám utasítani, nem az a bunkóság, hanem inkább az hogy valaki más menyasszonyának rózsát vesz. Ilyenkor szépen meg kell köszönni a figyelmességet és nem kell elfogadni. Nem dől össze a világ.
2013. nov. 24. 20:14
5/24 A kérdező kommentje:
egy ilyen cserepes csokor és szülinapjára kapta szeptemberben számomra most derült ki!
Szülinapjára lehet egy elbaltázott ötlet is férfi barát/ismerős részéről, mindenféle mögöttes tartalom nélkül. Sokan vannak azon a véleményen, hogy "á veszek rózsákat, azt minden nő szereti", csak nem gondolnak bele egyeseknek milyen célzást jelent ez.
2013. nov. 24. 20:19
A kérdés az, hogy miért nem mondta el azonnal... Gondolom, jó kapcsolatban vannak, ezért vette a férfi a virágot. Mit mondott a menyasszonyod, miért nem mondta el korábban? Hogyan derült ki?
2013. nov. 24. 20:19
8/24 A kérdező kommentje:
Meg van minden! 10 nappal a születésnapja előtt ismerkedtek meg hogy barátok legyenek, annyira hogy ezt vegyen neki!!!!!
Egy 20 évvel idősebb vállalkozó!
Gyanakszom és furcsa a viselkedés!
Azt mondja fel fújom, és azért nem mondta el mert kiabálok
Nézz ribinek, de nálunk a munkahelyen is kapunk virágot, ha szülinapunk, vagy névnapunk van. Sőt, nőnapkor minden férfi dolgozótól kapunk virágot. (12-en vagyunk összesen, ebből 7 nő)
Nem tudom, hogy kitől kapta, de nem kell rögtön a rosszat keresni benne. Azzal meg pláne nem értek egyet, hogy ki kéne dobni. Ugyan, miért dobná ki?
Én pl az exemtől 3 év alatt összesen két szál virágot kaptam, a meleg barátom pedig rendszeresen meglepett virággal. Dobtam volna ki, mert nem a pasimtól kapom? Még mitnem!
Ebbe még nincs semmi rossz, lehet, hogy egyszerű filmesség egy munkatárs, ismerős, rokon részéről.
2013. nov. 24. 20:24
Ha 10 nappal előtte ismerte meg, akkor ez nem szimpla szülinapi ajándék. Ne kiabálj vele, de neked van igazad. Kérd meg, hogy dobja ki a dudvát! Ha nem teszi, egyértelmű jele, hogy baj van...
2013. nov. 24. 20:24
Kapcsolódó kérdések: