Mit szólnal ha a mennyaszonyod közölné hogy fogyj le, vagy kezdj el gyúrni mert ki fog belőled abrandulni?
Azért nem mindegy, hogy a vőlegény felszedett sok kilót és most már szúr a tüdeje egy kis lépcsőzéstől, vagy felment 2 kiló rá.
A gyúrás meg... ha egy nem izmos srácba szeretett bele a menyasszony, akkor most mit akar?
Lehet mondani, kedvesen, hogy szívem járjunk el együtt kondizni kicsit, hogy egészségesebbek legyünk, meg fittebbek. DE ha beszól, hogy kövér vagy b+ és girnyó is, az is más!
Most mindenki azt mondja bezzeg hogy repüljön a menyasszony. Bezzeg ha itt egy pasi panaszkodik hogy milyen csúnyán elhízott / elhagyta magát a nője akkor rögtön mennek a fújolások a nőre, hogy milyen primitív és ne csodálkozzon ha majd megcsalják.
A kettős mérce kitűnő példája.
háát ez attól függ,hogy milyen stilusba mondta,és hogy tényleg nagyon elhíztál-e.. (persze ettől függetlenül megértem ha rosszul esett..)
én is pont ma mondtam a férjemnek,hogy nagyon elhagyta magát mostanában,és jobban odafigyelhetne magára,mert én még mindig igyekszem neki tetszeni..
Én erre csak annyit mondok, hogy ha valakivel összejövök akkor minimum tartsa már a súlyát és itt nem 5-10 kg értem.
Ha a párom 75-80 kg akkor az a legkevesebb, hogy nem tornázza ezt fel 100kg-ra.
Ha én megtisztelem a páromat azzal, hogy nem szedek fel 20kg akkor ő se tegye már.
Ez pont olyan dolog, hogy sok nő és férfi házasság alatt azt érti, hogy ha elvett v hozzáment az illetőhöz akkor ezentúl úgy nézhet ki, ahogy akar. És ez ugyan úgy igaz az olyan nőkre akik úgy gondolják, hogy ha gyereket szültek akkor elkel nézni nekik a nemtörődömséget. Ezt nőként mondom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!