Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnal ha a mennyaszonyod...

Mit szólnal ha a mennyaszonyod közölné hogy fogyj le, vagy kezdj el gyúrni mert ki fog belőled abrandulni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
"Mi legyen a gyűrűkkel, nyerjük már vissza a lóvét, amit belefektettem/tünk"
2013. szept. 28. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
61%

Azért nem mindegy, hogy a vőlegény felszedett sok kilót és most már szúr a tüdeje egy kis lépcsőzéstől, vagy felment 2 kiló rá.

A gyúrás meg... ha egy nem izmos srácba szeretett bele a menyasszony, akkor most mit akar?

Lehet mondani, kedvesen, hogy szívem járjunk el együtt kondizni kicsit, hogy egészségesebbek legyünk, meg fittebbek. DE ha beszól, hogy kövér vagy b+ és girnyó is, az is más!

2013. szept. 28. 15:48
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Ha tényleg nagyon túlsúlyos vagy, érdemes egészségesebben élni. Ha esztétikai probléma és komolyan mondja, akkor érdemes keresni egy új menyasszonyt. Ezek szerint nem fogad el téged olyannak, amilyen vagy.
2013. szept. 28. 15:50
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem lenne többé a menyasszonyom.
2013. szept. 28. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
14%
Az oltárnál aláznám porrá, és mondanék neki nemet,
2013. szept. 28. 15:55
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

Most mindenki azt mondja bezzeg hogy repüljön a menyasszony. Bezzeg ha itt egy pasi panaszkodik hogy milyen csúnyán elhízott / elhagyta magát a nője akkor rögtön mennek a fújolások a nőre, hogy milyen primitív és ne csodálkozzon ha majd megcsalják.

A kettős mérce kitűnő példája.

2013. szept. 28. 15:56
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Nincsenek súlyproblémáim, néhány plusz kilót eltekintve nem is voltak, de a barátom kijelentette, hogy nem szeretné, ha híznék (itt nem 2-3 plusz kilóról van szó), mert veszítenék a vonzóságomból. És ha megtörténne, hogy hízok, nem hagyna el, de biztosan szóvá tenné, de nem haragudna, csak ha azt látná, hogy nincs meg bennem a hajlandóság a fogyásra. Így, hogy vékony voltam, mikor összejöttünk, teljesen rendben volna, ha zavarná, hogy mellette elkényelmesedem. Szóval, ha a kapcsolat közben eresztettél pocakot, akkor ne legyen sértve a hiúságod, teljesen igaza van a fogyással kapcsolatban. A gyúrást nem értem, az nem indokolt, főleg, ha akkor sem voltál annyira izmos, mikor összejött veled. Hidd el, hogy egy férfinál is ugyan olyan fontos, hogy vonzó maradjon a nő számára, mint fordítva.
2013. szept. 28. 15:57
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

háát ez attól függ,hogy milyen stilusba mondta,és hogy tényleg nagyon elhíztál-e.. (persze ettől függetlenül megértem ha rosszul esett..)

én is pont ma mondtam a férjemnek,hogy nagyon elhagyta magát mostanában,és jobban odafigyelhetne magára,mert én még mindig igyekszem neki tetszeni..

2013. szept. 28. 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
Én nem jelentettem ki így kerek perec, de céloztam rá. A párom amikor összejöttünk sportolt, nagyon jó teste volt, öröm volt ránézni. Kidolgozott volt, szálkás, stb. Nemsokkal később abbahagyta a sportot, mert a munkájára koncentrált, elkezdett össze-vissza enni, az izmok mentek össze, a kilók szaladtak fel. Mindig céloztam rá, hogy jó lenne, ha odafigyelne magára úgy, mint amikor megismertem, mert én abba a férfiba szerettem bele, nem pedig az egészségtelen életmódot folytató, munkamániás, szép lassan elhízottá váló emberbe. Otthon csak olyat főztem, ami egészséges volt, soha egy zsíros húst, pörköltöt nem raktam elé. Szép lassan sikerült megértetni vele, és újra elkezdett magával foglalkozni, ma már közel olyan állapotban van, mint amikor összejöttünk. Mi még nem vagyunk jegyesek, szerintem nem is leszünk, mert nem érdekel minket a házasság. Ettől függetlenül élete végéig nyüstölni fogom ezzel, ha együtt maradunk, mert számomra nagyon fontos az egészség és a kinézet. Én magam is egészségesen étkezek, rendszeresen mozgok, odafigyelek magamra. Ezt elvárom a páromtól is, pláne, ha megismerkedésünkkor egy ilyen emberbe szerettem bele. Őszinte leszek, én is kiábrándultam volna a páromból, ha a célzások, kérések után sem kezdett volna magával törődni. Egyrészt azért, mert sosem szerettem a túlsúlyos embereket, másrészt azért, mert elszomorított volna az, hogy számára egyáltalán nem fontos a saját egészsége. Ez kiábrándító hozzáállás a szememben.
2013. szept. 28. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Én erre csak annyit mondok, hogy ha valakivel összejövök akkor minimum tartsa már a súlyát és itt nem 5-10 kg értem.

Ha a párom 75-80 kg akkor az a legkevesebb, hogy nem tornázza ezt fel 100kg-ra.

Ha én megtisztelem a páromat azzal, hogy nem szedek fel 20kg akkor ő se tegye már.

Ez pont olyan dolog, hogy sok nő és férfi házasság alatt azt érti, hogy ha elvett v hozzáment az illetőhöz akkor ezentúl úgy nézhet ki, ahogy akar. És ez ugyan úgy igaz az olyan nőkre akik úgy gondolják, hogy ha gyereket szültek akkor elkel nézni nekik a nemtörődömséget. Ezt nőként mondom!!

2013. szept. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!