Mit szólnal ha a mennyaszonyod közölné hogy fogyj le, vagy kezdj el gyúrni mert ki fog belőled abrandulni?
Az én férjem is felszedett jó pár kilót (10-15), de engem nem zavar, még úgy sem, hogy én heti 5 napot gyúrok.
Nem érdekel, ugyanúgy tetszik és szeretem. Biztos velem van a baj.
Ehhez azért tudni kéne a hátteret is.
Ha a férj 30 kilót szedett fel a megismerkedés óta akkor jogos de nem ilyen hangnemben tálalva.
Nehéz szexuális vonzalmat érezni egy hordóhasú,férficicis,tokás valaki iránt..
Ha ez a mondat nem egy-két kiló felszedése után hangzott el, és a hangnem is megfelelő volt, akkor én ebben semmi kivetnivalót nem látok (a kiábrándulás durvának tűnhet, de lehet, csak rosszul fejezte ki magát).
A vőlegényemet már alapból kövéren ismertem meg (180 centihez volt 110 kg körül, szóval nem kis túlsúlyról beszélek), nyilván el is fogadtam így, különben nem jöttem volna vele össze, de azért nem mondom, hogy egyáltalán nem zavart pl. a lógó hasa szex közben...A kapcsolatunk alatt aztán erre még hízott, és lett 120 kiló körüli, na ezen a ponton azért én is megjegyeztem, hogy ideje az életmódváltásnak, mert bizony még egy kis háj, és lőttek a szexuális életünknek (szeretni nem szerettem kevésbé). Nem sértődött meg, nyitottan állt a kérdéshez, együtt keresgettünk recepteket, ő mozgástervet állított össze stb.
Azóta lefogyott 96 kilóra, de én magam is egészségesebb lettem.
Szóval ha van alapja a menyasszonyod kijelentésének, akkor sértődés helyett üljetek le együtt, és beszéljétek át, ki mit tud tenni a változás érdekében, és fogjatok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!