Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a szülés után sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a szülés után sokat bántott a kinézetem és a túlsúlyom miatt. Most felhozta, hogy lassan jöhetne a másik gyerek. (? )

Figyelt kérdés

Én mondtam hogy eszembe sincs, szerinte viszont csak felfújom a dolgot és hülye vagyok. Meg hogy ő nem is komolyan mondta csak hülyült.

De szülés után 4-5 héttel a "nem baj, ha nem fogysz le, majd addig keresek mást" szerintem elég durva. És ez ment lényegében addig, amíg vissza nem nyertem az eredeti súlyom.

2013. nov. 24. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Megertelek, en sem hiszem h szulnek igy. A ferfiak neha furcsa dolgokkal tudnak viccelni, de az a durva, hogy a tied nem hagyta abba akkor sem, amikor szoltal neki.

Az enyem is elsutotte par alkalommal tarsasagban a "egy sulyban voltunk, amikor szulni mentel" poent, szerinte vicces volt.

Szerintem nem, 178 cm-hez alapban vagyok 62 kg, szulni mentem 90-nel, utana egybol 78 lettem, ami a magassagomhoz nem durva, de frusztralt. Par honap alatt lement, de en ugy gondolom, hogy ezen nem kellene poenkodni, bantott. Es mas sem talalta viccesnek...

Egyszer visszaszoltam, hogy "szeretnel te ujra annyi lenni", mert azota pocakosodott, ez neki esett szarul, utana felrehivtam es tisztaztam, hogy ezt fejezze be, mert en kb ugyanezt erzem.

Az en ferjem megertette.

De a tied???

Hiababeszeltel vele?

2013. nov. 24. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!