Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mennyire elengedhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire elengedhetetlen az őszinteség egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férjem találkozgat egy nővel, nincs viszonyuk, de titkolja. Azt hiszem, ez már nem fér bele a házasságba.
2013. nov. 20. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez gáz. Az én férjem olyan helyen dolgozik, ahol a kollégák 95%-a nő, néhánnyal jóban is van (meg persze 1-2 férfival is). De, ha munka után beül velük valahová, vagy csak az egyikkel találkozik, mindig elmondja, hogy kivel/kikkel ül össze és kb. mikor ér haza. Semmi értelme titkolózni, vagy hazudozni. Pl. az én férjemet rendszeresen beiskolázzák a munkahelyén kötelező képzésekre. Ilyenkor a kollégák segítenek egymásnak, és vagy beülnek valahova, vagy elmennek valamelyikükhöz. Hozzánk is jöttek már ilyenkor, és látom, hogy tanulnak, nem pedig orgiát szerveznek. Ahogy néha elmennek együtt sörözni/kávézni is munka után. De mindig tudom, hogy hol van és kivel. Nálunk ez alap. Én is elmondom neki, hogy mikor kivel találkozom.

Ha valakivel történik valami, és amiatt nem ér haza, akkor ez annak tűnik fel elsőként, akivel együtt él. Ezért érdemes szólni otthon, hogy ki hova megy, hogy az otthoniak tudják, hogy hol kell keresni az illetőt. Persze nem hívogatom a férjemet, ha azt mondta, hogy 8-ra ér haza, és fél 9-kor még nincs sehol, mert ismerem annyira, hogy nála az idő viszonylagos, megfeledkezik magáról, és a 8-ból könnyen lesz 9 is, ha egy társasággal van valahol. Igaz, általában hazaszól, hogy ne aggódjak, csak most indult el.

2013. nov. 20. 12:09
 12/18 anonim ***** válasza:
én már azon kiakadok, ha azt mondja, most indul haza, és a fél órás út helyett másfél óra múlva ér haza, és tudom, hogy a haverokkal megittak egy sört, vagy dumáltak, de hazudott, és nekem ez hosszú távon nem fér bele. Pláne az, hogy nőcivel találkozgat, az már nekem lehet, hogy nem férne bele
2013. nov. 20. 12:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem 3rdekelne semiféle válság, a megcsalásra sosincs kifogás! Az se érdekelne ha félőrült lenne, nem jogosítja fel arra hogy mindenféle nőkkel flangáljon! Az őszinteség a kapcsolat egyik legszilárdabb alappillére.
2013. nov. 20. 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem nem férne bele

Csak a teljes őszinteséggel működik egy kapcsolat

2013. nov. 20. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem fér bele, méghozzá azért, mert elvon tőled egy infót, aminek szerepe lehet abban, hogy a saját életedet érintő olyan döntést hozz, ami számára lehet kedvezőtlen.

Ehhez nincs joga.

2013. nov. 20. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Az őszinteség a legfontosabb.
2013. nov. 20. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Számomra őszinteség nélkül nem létezik kapcsolat! Ha az nincs akkor bizalom sem!

Az pedig, hogy találkozgat egy nővel és titkolja is főleg nem!

2013. nov. 20. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Azt hiszem igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy el kellene mondania. Az, hogy találkoznak, és elmondja neked, nem baj, de ez így tényleg nincs rendben.
2013. nov. 20. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!