Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nektek mennyire elengedhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire elengedhetetlen az őszinteség egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A férjem találkozgat egy nővel, nincs viszonyuk, de titkolja. Azt hiszem, ez már nem fér bele a házasságba.
2013. nov. 20. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Nekem sem fér bele.

Ha nincs viszonyuk nyugodtan beszélhetne róla, már ha alapvetően nem vagy féltékeny típus. Ha az vagy, akkor megértem, hogy titkolja, de nem jó módszer.

2013. nov. 20. 11:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos. Ezt biztos nem tudnám elviselni. Minek titkolja, ha nincs viszonyuk? Mivel magyarázza?
2013. nov. 20. 11:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvető lenne. Ahol nincs őszinteség, az számomra nem kapcsolat.
2013. nov. 20. 11:41
 4/18 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
A hazugság az egyetlen amit soha nem tudnék megbocsájtani. Nem azt mondom, hogy minden mást igen, de ezt az egyet soha. Ezt a párom is nagyon jól tudja. Én nem tűrném. De azt is vizsgáld meg, hogy te hogyan reagáltál volna ha elmondja az igazat előre...nem lettél vona ideges/hisztis/stb? Nem lehet hogy ezért nem mondja el?
2013. nov. 20. 11:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért titkolja, ma fogok beszélni vele. A házasságunk megromlott, próbáljuk rendbehozni. Megmondtam neki, mindent elmondhat nekem. Megígérte. Ma beszéltem a nővel, ő egyfajta mentort lát a férjemben, mert egy önsegítő csoportba járnak.
2013. nov. 20. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Hú, ha a párom találkozgatna egy másik nővel biztos kikaparnám a szemét! Nekem ez már nem férne bele, nemhogy egy házasságba, de egy párkapcsolatba sem. Az őszinteség a legfontosabb. Alapja mindennek. Mi mindig tudjuk hol jár a másik, soha nem titkolózunk, elmondunk egymásnak mindent, megbeszélünk egymással mindent.
2013. nov. 20. 11:46
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne titkolni valója, akkor nem is titkolózna.

Nekem kell az őszinteség. Mindig azzal nyugatom a barátomat, hogy lehet, hogy egy infó hallatára először kiakadok, de majd megnyugszom, és át tudjuk beszélni a dolgokat. És ez eddig be is vált.

2013. nov. 20. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló egy volt barátommal. A barátnőmmel levelezgetett meg telefonálgatott és még találkozgatott is, de máshogy írta még a nevét is be a telefonjába, (ezt ő mondta utólag, nem nézegettem.) nehogy véletlenül rájöjjek. Mikor egyszer megláttam őket egy helyen együtt és számon kértem, hogy mégis ezt miért, akkor én voltam a szemét, féltékeny hisztis p*, aki nem hagyja hogy barátkozzanak, pedig csak barátok. A vége az lett hogy összejöttek.
2013. nov. 20. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:

Bocsánat, hogy eltérek a tárgytól, de miért jár a férjed önsegítő csoportba? Azért kérdeztem, mert nekem pl. az anonim alkoholisták jutottak eszembe, és az, hogy esetleg valamiféle kapaszkodót keresnek egymásban, erőt adnak egymásnak a továbblépésre. Ez mondjuk nem feltétlenül jelent vonzalmat, úgy értem nem biztos, hogy a férjed nőként tekint rá, csak sorstársként.

A kérdésedre a válasz, nekem nagyon fontos az őszinteség. Viszont a férjednek ezek szerint problémái vannak valamivel, és ezeket a problémákat mással jobban meg tudja beszélni, mint veled. Nem szép dolog, hogy eltitkolja, de az okra mindenképpen kíváncsi lennék. Mi az oka, hogy a problémáit nem neked mondja el? Ha elmondaná meghallgatnád, és tudnál neki segíteni, vagy ezek olyan dolgok, amiket kívülálló nem annyira ért meg, csak aki benne van?

Ha csak gyógyulás céljából találkozik vele, még nem biztos, hogy válnék, inkább próbálnám átvenni a szerepet, amit a nő betölt nála. Ha nem sikerül, lehet, hogy később baj lesz belőle, mert rájön, hogy a nő a lelki társa...stb, utána meg már jön a többi magától.

Semmiképp se támadd le emiatt, csak ronthatsz a helyzeten. Inkább puhatold ki az okokat.

2013. nov. 20. 12:01
 10/18 A kérdező kommentje:
A férjem súlyos életközépi válságon megy át, megbeszéli velem is a gondjait. Tudom, hogy neki ez egyfajta kapaszkodót jelent, és nem bánnám, ha így lenne, ami fáj, az az, hogy eltitkolta. Beszéltünk erről, nem kellene elmondja, miről beszélnek, csak megemlíteni, hogy találkoznak. Az, hogy ezt eltitkolja, számomra azt jelenti, hogy ez több, lehet, még ő sem vallja be magának.
2013. nov. 20. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!