Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy ne gondoljon rosszra?
Évek óta ugyanattól a kereskedőtől hozatjuk a tüzifát. (Vagyis anyám, de én szoktam telefonálni.) A párom pár napja ott dolgozik, ma telefonáltam, hogy hozzanak fát, erre a főnök szólt a páromnak (nem tudja, hogy ő a párom) hogy erre meg erre a címre szállítson ki tüzifát, de ne a teljes összeget kérje el.
Erre hazajött a párom és elkezdett velem veszekedni, hogy biztos van valami köztem meg a hapsi között azért adja nekünk olcsóbban a fát.
Erről szó sincs de ő nem hisz nekem. Mit tegyek?
Ez tényleg egy durva féltékenység. Ha mondjuk bemész a boltba és éppen az akciós ami neked kell, akkor a bolt vezetője a szeretőd és direkt akciózta le a kedvedért?
Teljesen normális dolog hogy az emberek kedvezményt adnak a rendszeres vevőknek, de ha a párod minden apróságból rögtön erre következtet, akkor el kéne beszélgetni vele hogy miért is nem bízik benned?
Mi az hogy van is kire féltékenykednie? Most akkor van oka, vagy sem?
Egyébként szerintem ez neveteséges viselkedés a párod részéről.
Szóval anyukámnak viszonya van a tyúkos nénivel? Csak mert féláron kaptuk múltkor a megrendelt 10 levágott tyúkot (háztól vesszük mert finibb).
Majd mondom neki, hogy elmondhatta volna itthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!