Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy ne gondoljon rosszra?
Évek óta ugyanattól a kereskedőtől hozatjuk a tüzifát. (Vagyis anyám, de én szoktam telefonálni.) A párom pár napja ott dolgozik, ma telefonáltam, hogy hozzanak fát, erre a főnök szólt a páromnak (nem tudja, hogy ő a párom) hogy erre meg erre a címre szállítson ki tüzifát, de ne a teljes összeget kérje el.
Erre hazajött a párom és elkezdett velem veszekedni, hogy biztos van valami köztem meg a hapsi között azért adja nekünk olcsóbban a fát.
Erről szó sincs de ő nem hisz nekem. Mit tegyek?
:):):)Ez viccnek is elmegy.
Es miért kedvezményesen adja neked a fát, hogyhogy nem tudja, hogy a férjed ott dolgozik, miért nem mondtad neki?
"hogyhogy nem tudja, hogy a férjed ott dolgozik, miért nem mondtad neki?"
De mégis miért és hogyan mondta volna? Ha valahova felvennék a páromat dolgozni ahonnan én sűrűn vásárolok, esetleg valami kedvezménnyel, vagy akár anélkül, én sem mennék be az irodába, hogy: "Jónapot kívánok, a férjem itt dolgozik, tetszik tudni? Csak szóltam! Aviszonlátásra!" :D
Szerintem a férjed betegesen féltékeny. Mi is kistelepülésen lakunk, itt is előfordul, hogy egy-egy kereskedő a törzsvásárlóknak néha kedvezménnyel ad el dolgokat. Vagy ha bizonyos mennyiség felett rendel, akkor olcsóbban adja.
A férjem sok káposztát vett az egyik zöldségestől és kapott plusz egy fejet.... Biztos viszonyuk van... :D
A párod betegesen féltékeny.
Inkább kérjen alkalmazotti kedvezményt is :)
"Szerintem a férjed betegesen féltékeny."
Bocs: a párod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!