Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt valaki/ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki/ismertek olyat, akik "hagyományos" családmodellben élnek? A férj dolgozik és eltartja a családot, a nő otthon van.

Figyelt kérdés
Milyennek látjátok a házasságukat, életüket?
2013. nov. 19. 16:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%
Meg vagyok lepve,hogy nem jöttek ide a gyakori kérdések feminista mozgalom élharcosai válaszolgatni/leszólogatni ezt a modellt.:) Bár a lepontozásokon látszik,hogy azért be-be kukkantottak!:D 9.voltam
2013. nov. 20. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én így élek 18 éve,kis megszakításokkal és most ennyi idő után azt mondom,hogy ez bizony egy csapda! Amiből az én koromban már nincs is kiút!Nagyon szép kapcsolatban élek és bekattanni se fogok,de akkor is egy anyagi és lelki csapda! Viszont akiknek ez mindenképpen előnyös volt és most is az,azok a gyerekeim!

Jól gondolja meg az aki ezt az utat választja és a tanácsom csak annyi,hogy ebben csak és kizárólag saját maga döntsön,erőszaknak,rábeszélésnek ne engedjen!

2013. nov. 20. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi igy elunk, egyedul vagyok kenyerkereso plusz apam nyugdija. Vagyunk ra hatan, nem konnyu... Felesegem menne dolgozni de nem talal munkat mar jo ket eve...
2013. nov. 21. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Meg vagyok lepve,hogy nem jöttek ide a gyakori kérdések feminista mozgalom élharcosai válaszolgatni/leszólogatni ezt a modellt.:)"

Mert szépen, kulturáltan beszélgettek, sehol egy olyan hozzászólás, hogy "csak így érdemes élni, mindenki más elvakult libsi", "aki nem háztartásbeli, az nem jó anya" meg "Isten így teremtette az emberiséget, csak a gonosz kommunisták elrontották". Így nincs mivel vitatkozni. De azért szemmel tartunk titeket :D (Nem pontozok.)

2013. nov. 23. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!